To je to što me zanima!

Mauro Camoranesi utakmicu pretvorio u pravu barsku tuču

Temperamentan bivši igrač Juventusa, Mauro Camoranesi koji sada igra u Argentini nije se nimalo promijenio. Još uvijek s lakoćom zapada u rasprave, ali i tučnjave
Vidi originalni članak

Mauro Camoranesi, bivši igrač torinskog Juventusa koji sada igra u Lanusu u argentinskoj Primeri nije bio baš 'prijateljski' raspoložen u prijateljskoj utakmici njegove momčadi s All Boysima.

Susret između Lanusa i All Boysa naposljetku je prekinut zbog tučnjave koju je pokrenuo upravo Camoranesi nasrnuvši na Juana Pabla Rodrigueza.

Tučnjava je navodno počela jer je Camoranesi izveo 'sombrero', odnosno prošao je Rodrigueza prebacivši mu loptu tik iznad glave. Potez se očito nije sviđao Urugvajcu koji je prigovorio bivšem 'bianconeru'. Nije trebalo dugo da s riječi dva igrača prijeđu na djela i potuku se. Prvi udarac pripao je baš Camoranesiju.

Svađi se priključio i ostatak momčadi i susret je prekinut. Navodno se tučnjava nastavila i u svlačionicama.

- Camoranesi je već star igrač Ako se vratio u ligu kako bi izvodio takve gluposti patetičan je - izjavio je Rodriguez.

- Ako je pravo muško možemo se naći izvan terena, ja ga čekam. Kratko smo se i susreli kasnije, ali bilo je previše ljudi. No, kada se najmanje budemo nadali susrest ćemo se na uglu neke ulice i tad ćemo vidjeti što će biti - bio je žestok i svadljiv Rodriguez.

Momčadi dvojice svadljivaca susret će se u prvenstvu tek 27. studenog i do tada će Rodriguez i Camoranesi možda zaboraviti vrlo 'ozbiljna' razlog zbog kojeg su se potukli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • izar 25.07.2011.

    ni vrijeme ni mjesto... za to se i u zupanijskim ligama (ili ti tkz "texas ligama") dobiva minimalno 6 mjeseci zabrane igranja...

  • Nisam Taj 25.07.2011.

    Uhhhhhhhhhhhhh al se ovaj drugi naljutio ali tek kad su ga uhvatili drugi i stali između njih :))))

  • Messi100 25.07.2011.

    takvih je sve više....

Komentiraj...
Vidi sve komentare