To je to što me zanima!

Mazzarri: Kovačić ima dobar osjećaj za gol poput Hamšika

Kovačić ima impresivne karakteristike, zna igrati prema naprijed, ali i mora naučiti igrati bez lopte. Ima dobar osjećaj za gol poput Hamšika, rekao je trener Intera
Vidi originalni članak

Nakon katastrofalne prošle sezone u kojoj je zauzeo tek deveto mjesto u Serie A, milanski Inter u novu kreće s novim trenerom Walterom Mazzarrijem. Bivši trener Napolija, doveo je klub s juga Italije do druge pozicije u prvenstvu, no sada ga čeka težak izazov da mladu momčad Intera osovi na noge.

- Teško je govoriti o osvajanju Scudetta prvi dan. To je nešto što navijači sanjaju. Moramo usaditi u glave igrača ideju da mogu dobiti svaku utakmicu - rekao je Mazzarri talijanskim novinarima i osvrnuo se na skupo prošlosezonsko pojačanje Matea Kovačića, koji je bio jedan od rijetkih svjetlih točaka u momčadi.

- Kovačić ima impresivne karakteristike, zna igrati prema naprijed, ali i mora naučiti igrati bez lopte. Ima dobar osjećaj za gol poput Hamšika - usporedio ga je Mazzarri s ofenzivcem Napolija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Paul Pogba 11.07.2013.

    Nadam se da ce Kovacic jednom zaigrati za Arsenal

  • crnoperje 11.07.2013.

    Kova je još mlad i ima još puno mesta napretku u svim segmentima igre.Drago mi je da je došel baš u klub kakav je trenutno Inter,klub s povješću,tradicijom i klub koji se regenerira u jednu mladu i prosperitetnu momčad koja bude sigurno u narednim godinama među prvih 4 momčadi talijanske lige i koja bude opet standardna u ligi prvaka.Od ovih imenom jakih klubova jedino se u Interu more sad kaliti i skupljati iskustvo koje je potrebno jednom vezisti jer jedino u Interu ima zagarantirano mesto u prvih 11.Nadam se da bu ostal skroman i nebahat kak je sad a i ima jako dobar primjer kraj sebe-Zanetija.Halilović i Jedvaj bi se trebali ogledati u Kovu

  • chaz michael michaels 11.07.2013.

    je vidio sam kak u repki dobro igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare