To je to što me zanima!

Mbappe ima korona virus! Neće igrati u utorak protiv Hrvatske

Još jedan igrač otpao je Deschampsu uoči dvoboja s Hrvatskom, ali sada uvjerljivo najzvučnije ime - Kylian Mbappe. Zvijezda PSG-a dobila je pozitivan test na korona virus
Vidi originalni članak

Kylian Mbappe (21) pozitivan je na korona virus i neće konkurirati za nastup protiv Hrvatske u drugom kolu Lige nacija u utorak u Parizu, objavio je L'Equipe.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje PSG-a u svlačionici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda PSG-a u ponedjeljak je dobila vijest o pozitivnom nalazu koji je objavila Uefa i Mbappe se već udaljio od momčadi, štoviše, na putu je prema kući.

UOČI MEČA U UTORAK Deschamps ima dobru vijest za Dalića: Teško je, nemam izbora

Mbappe je, prema francuskim medijima, trebao ostati na klupi za sutrašnji dvoboj u Parizu, pa Deschamps neće imati najjačeg mogućeg asa krene li nešto po krivu. Upravo je on riješio dvoboj u subotu u kojem je Francuska s 1-0 pobijedila u Švedskoj gdje ga je izbornik i zamijenio početkom drugog dijela zbog problema s gležnjem.

Posljednjih dana korona virus u francuskoj svlačionici napao je Paula Pogbu, Tanguya Ndombelea i Houssema Aouara.

- Moram uzeti u obzir različite parametre, neke koje znate, neke koje ne znate. Ali kad odaberem 23 igrača, pretpostavljam da svi mogu početi. Da, bit će dosta promjena - najavio je Deschamps istaknuvši da i dalje vjeruje u Antoinea Griezmanna usprkos njegovim lošijim igrama i činjenici da je protiv Švedske promašio kazneni udarac.

IZBORNIK FRANCUSKE: 'Cijenim Dalića, a za Hrvatsku me vežu jako lijepe uspomene'

- Ne sumnjam u njega. Zna da protiv Švedske nije imao najbolju utakmicu. Moramo uzeti u obzir i njegovu osobnu situaciju, govorim o njegovom sportskom stanju. Razgovarat ću s njim i vidjeti što je najbolje za momčad i za njega.

Osvrnuo se i na molbe i pritiske pojedinih klubova koji su tražili odmor za neke igrače.

- To se može dogoditi, izravno ili neizravno. Razumijem položaj klubova, međutim nije novost što se interesi klubova i reprezentacija često razilaze. Uvijek pazim da ne riskiram ozljede igrača, ali komplicirano je staviti se na moje mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • NindžaPijace 08.09.2020.

    Strašno, tako mlad i sportaš...ovo zlo ne bira. Sad je sve u božjim rukama, molimo se za čudesno ozdravljenje.

  • croatian from federation.. 08.09.2020.

    Nije mu nista izvlaci se...boji se Vide i Lovrena...

  • ppppp 08.09.2020.

    Zar nebi trebalo bit 3:0 za hrvatsku.ako je on zarazen onda su vecina

Komentiraj...
Vidi sve komentare