To je to što me zanima!

Mbappé suspendiran do kraja sezone zbog divljačkog starta

Napadač PSG-a zabio je nevjerojatnih 36 golova uz 17 asistencija u 41 utakmici i bio je najozbiljniji konkurent Argentincu Lionelu Messiju za Zlatnu kopačku. Ipak, Kylianu će to ostati samo san...
Vidi originalni članak

Francuski reprezentativac Kylian Mbappé (20) odigrao je najbolji sezonu karijere, ali rezultati PSG-a opadali su nakon ispadanja iz Lige prvaka od Manchester Uniteda, a u zadnjih šest utakmica Parižani su slavili samo jednom.

Već se priča o smjeni njemačkog stratega Thomasa Tuchela. PSG je čak prosuo i Kup porazom od Rennesa u finalu 3-2 nakon jedanaesteraca, a crveni karton u toj utakmici dobio je Kylian Mbappé zbog pregrubog starta na suparničkog igrača u 119. minuti.

Francuski nogometni savez nije imao sluha za Mbappéa pa ga je suspendirao do kraja sezone, točnije na tri utakmice. Talentirani napadač neće moći pomoći svom klubu u utakmicama protiv Nice, Angersa i Dijona, ali nešto od toga ga je još više pogodilo.

Napadač PSG-a zabio je nevjerojatnih 36 golova uz 17 asistencija u 41 utakmici i bio je najozbiljniji konkurent Argentincu Lionelu Messiju za Zlatnu kopačku. Ipak, Kylianu će to ostati samo san, barem što se tiče ove sezone. U borbi za Zlatnu kopačku gledaju se ligaški golovi kojih Mbappé ima 30, a taj broj množi se s koeficijentom 2 koji vrijedi za pet najjačih europskih liga. Ostat će Mbappé zbog suspenzije na 60 poena, a Messi s 34 gola trebao bi ostati nedodirljiv do kraja.

Treće mjesto drži talijanski veteran Fabio Quagliarella (36) koji je utrpao 23 gola.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 04.05.2019.

    U posljednje vrijeme PSG je loš Mbappe bi trebao napustiti PSG i otići u Real Madrid tamo može birati sta će bit jel je sad zvijezda svijeta svi pričaju o njemu jest da Naš Luka Modrić bolji ali Mbappe bi bio lider Real Madrid

  • Argentinska mamba 03.05.2019.

    Dirk,još nisi dobro oprao suze od tuge od utorka večer.Sa zebnjom si grizao nokte od tuge što Messi stavlja šape na sve zlatne nagrade za o.g..začepi brate ta zločesta i jalna usta.zadah zlobe i mržnje se ćuti ovdje u Hr.mogu mislit šta ti je ispod pazuha.grozno.Mesijevo ime već se upisuje u povijest-šeste golden boće i inih drugih zlatnih ovih i onih kopački.A čujem da je Ronaldo dobio u Italiji nagradu ZLATNI AUSPUH.Čisti talijanima auspuhe očito dobro.neka neka.ti si bio na svečanoj ceremoniji.ko je sve bio.šta se konzumiralo.šta si ti radio?.ajd čovječe uhvati se viličara i prodaji tetrapak ambalažu i nediraj u svetinju zvan Mesi.pih.

  • Damir0088 03.05.2019.

    Ipak se bas sve nemre kupit novcem PSG

Komentiraj...
Vidi sve komentare