To je to što me zanima!

McEnroe je 'oprao' primitivce: Oni bacaju tenis u srednji vijek!

Nakon svađe sa sucem, Nastase je poslan na tribine, ali prije toga je dobacio Konti i izbornici Velike Britanije: 'Kur*** jedne!'. Dogodilo se to prije nekoliko mjeseci, a taj je slučaj iskomentirao John McEnroe
Vidi originalni članak

John McEnroe, jedan od najvećih tenisača svih vremena, žestoko je 'oprao' teniske kolege, također legendarne Margaret Court i Iliea Nastasea.

Court je osvojila 24 Grand Slama titula te 62 ukupno, no mnogi joj zamjeraju seksističke izjave poput:

- Tenis je prepun lezbijki, od toga ne možemo pobjeći - rekla je. McEnroe je bio žestok.

- Ako je to istina, koga briga? Ako to nije istina, opet, koga to briga? Ako je u toj priči samo pola istine, pa koga briga?

Nije tu stao, nego je dao po 'gasu'.

- Margaret Court i Ilie Nastase u posljednjih nekoliko tjedana svojim su izjavama vratili tenis u srednji vijek - rekao je McEnroe je u svojoj emisiji 'Commissioner of tennis' koja se emitira na Eurosportu.

Podsjećamo, u meču između Jo Konte i rumunjske igračice Sorane Cirstee, Britanka se žalila na vulgarna dobacivanja domaćih navijača. Sudac je dao opomenu domaćinu zbog nesportskog ponašanja, a na to je protestirao izbornik Ilie Nastase.

Nakon svađe sa sucem, Nastase je poslan na tribine, ali prije toga je dobacio Konti i izbornici Velike Britanije: 'Kur*** jedne!'. I nije tu stao, vrijeđao je i suca, a dok su ga izvodili, Jo Konta je zaplakala.

Kasnije je i brutalno izvrijeđao veliku Serenu Williams...
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Orahova1 05.06.2017.

    Baš se javio pravi ne branim Nastasia ali i Mcenro mislite bolji sjetimo se samo kako je se ponašao protiv Ivaniševića i većine istočno Europski tenisera ajde molim vas, koja je razlika uvrijediti nekoga tko je drugačije boje kože ili nekoga na nacionalnoj osnovu što je Mcenro radio.

  • 05.06.2017.

    Uvijek je zanimljivo slušati njegove osvrte https://www.youtube.com/watch?v=XvHK7QRG6MM

Komentiraj...
Vidi sve komentare