To je to što me zanima!

"Mečeve od Ane tražila sam na YouTubeu, bit će vrlo dobra"

Jesam li znala išta o njoj? Ne. Pokušala sam pronaći njezine mečeve na YouTubeu, tako da sam pogledala nekoliko gemova. S više iskustva bit će vrlo dobra tenisačica
Vidi originalni članak

Ana Konjuh u 1. kolu Australian Opena ispala je od četvrte tenisačice svijeta Na Li rezultatom 2-6, 0-6. Kineskinja je nakon susreta priznala kako nije znala ništa o 16-godišnjoj hrvatskoj tenisačici.

- Jesam li znala išta o suparnici? Ne. Nula. Pokušala sam pronaći njezine mečeve na YouTubeu, tako da sam pogledala nekoliko gemova. No, i dalje sam se osjećala pomalo čudno na početku meča jer stvarno nisam znala njezin način igre - rekla je Na Li te dodala što misli o Ani.

- Ana ima jak, snažan servis i vrlo je dobra s osnovne crte. Mislim da će s više iskustva stvarno biti vrlo dobra tenisačica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 15.01.2014.

    Bit će nešto od nje

  • SWEET CHILD 13.01.2014.

    Možda joj nije trebala ova 'grba' od 0-6 ali 16. joj je godina pa joj nije za zamjeriti! Sretno Ana!

  • gunner-provokator 13.01.2014.

    članak objavljen prije 12min i onda ga stave na dno stranice.. sramota. trebali bi imat sistem kako se članci objavljuju uvijek su na vrhu, a ovi stariji idu prema dnu.. a ne cijeli dan goluža, rukomet i zlatna lopta.. ajde dinamo je opravdano jer ipak su oni centar događanja u hrvatskoj,, nauspješniji klub, klub koji nas u europi predstavlja.. zvijezda vodilja

Komentiraj...
Vidi sve komentare