To je to što me zanima!

Mediteranci prvi u skupini: Hrvatska bolja i od Grčke

Hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Grčku 82-68 u drugoj utakmici na Mediteranskim igarama. Prvo mjesto u grupi gotovo je sigurno
Vidi originalni članak

To bi trebalo biti to, mislim da smo ovom pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini, rekao je izbornik Joke vranković nakon pobjede 82-68 protiv Grčke u 2. kolu skupine A na mediteranskom košarkaškom turniru. Jednako kao i mi, Grci su u Pescaru došli s kombiniranim sastavom, bez ijednog široj košarkaškoj javnosti poznatijeg igrača. U takvom odnosu snaga Hrvatska je pokazala više i na krilima trojca Tomić-Simon-Stipčević došla do pobjede.
Nije bilo lako kao što rezultat govori, ali činjenica je da je Hrvatska tijekom cijele utakmice vodila i kontrolirala tijek zbivanja na terenu.
- Stvarno nije bilo loše, igrali smo bolje nego u prvoj utakmici protiv Maroka (pobjeda 75-63, op. a.) - kaže izbornik Vranković.
Prvi hrvatski strijelac bio je Ante Tomić s 15 koševa, 14 je dodao Kruno Simon, a 12 Rok Stipčević. Nitko osim njih trojice nije imao dvoznamenkasti učinak. Igrali su svi osim Damira Rančića, a svi su i zabijali. U 3. kolu protivnik je Srbija, također u 'B izdanju'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 29.06.2009.

    mislim da su bizaca i stipanovic trebali biti u ovoj momcadi a jos cudnije je sta srbe gledam na mediteranskim igrama a oni nemaju veze s mediteranom vise zasluzuju gruzijci nego oni ali eto tu su i andora i san marino koji isto nemaju obalu pa igraju

  • aletheia 29.06.2009.

    Tako je bjelovar, mogli su onda i bjelorusiju poslati

  • user_20742 29.06.2009.

    Kakve veze ima Srbija sa Mediteranom i mediteranskim igrama!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare