To je to što me zanima!

Medveščak dobio Lokomotiv, no ipak još nije u doigravanju

Do pobjede su 'medvjedi' došli golom Glumca na asistenciju Ryana te sada šest kola prije kraja imaju 18 bodova prednosti nad devetoplasiranim Atlantom...
Vidi originalni članak

U sklopu PAN Arena Ice Fevera Medveščak je u prepunoj zagrebačkoj Areni svladao Lokomotiv iz Jaroslavlja rezultatom 1-0, no iako je vrlo blizu, još uvijek nije i teoretski osigurao doigravanje. Do pobjede su 'medvjedi' došli golom Glumca, na asistenciju Ryana, koji je iz mrtvog kuta iznenadio golmana Lokomotiva i tako doveo domaćine da šest kola prije kraja imaju 18 bodova prednosti nad devetoplasiranim Atlantom. 

- Imali smo problema s kaznama na početku utakmice, ali zato je Dekanich bio fantastičan i čuvao nam leđa, pa smo uspjeli izvući tri boda - rekao je Michael Glumac na čije riječi se nadovezao i Mark Dekanich:

- Moj shutout je došao u pravoj utakmici. Znali smo da će u utakmici biti malo golova i da bi bilo jako dobro mrežu sačuvati netaknutom. Bila je ovo tipična play-off utakmica, za svaki pak morali smo se gadno pomučiti. Tvrda utakmica, svaka greška nas je mogla koštati poraza - zaključio je Dekanich. 

U slučaju da ruska momčad pobijedi u svim preostalim utakmicama (u 60 minuta), a hrvatska ne osvoji niti jedan bod, imat će isti broj bodova te bi u tom slučaju odlučivao broj pobjeda te broj pobjeda u produžetku. Budući da su i u tom segmentu obje ekipe izjednačene, odlučivao bi broj pobjeda nakon izvođenja penala, a u tome je ruska momčad u prednosti. Nadajmo se ipak kako do toga neće doći, već će Medveščak, kao odličan debitant KHL lige, izboriti doigravanje koje je svojim igrama i zaslužio. 

'Medvjede' u ponedjeljak očekuje utakmica protiv Severstala, a to će biti posljednja utakmica PAN Arena Ice Fevera te posljednja domaća utakmica u regularnom dijelu sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • objektivni1980 26.01.2014.

    Još nije u doigravanju MATEMATIČKI, to napiši ti novinarčiću !! Pa kakve su šanse da sad oni izgube 6 utakmica a lokomotiv i atalant dobije svih 6 ili7 koliko ih već igrati trebaju!!!??? E dečki moji, dajte vi radije pratite i pišite o sevki,soraji i toj ekipi, pustite sport!

  • peter_1 26.01.2014.

    medvjedi igraju sve bolje a ne da će izgubiti sve do kraja, idemo pokušti dohvatiti i četvrto mjesto a ne više pisati o osmom

  • zaradanakladi 26.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare