To je to što me zanima!

Medveščak je izgubio dvojicu najboljih: Kyle i Buck odlaze...

Kyle Greentree i Brandon Buck, dvojac koji je u Medveščaku zajedno zabio 52 gola, sljedeće sezone igrat će za švicarskog drugoligaša Basel. Već su potpisali ugovor
Vidi originalni članak

Kyle Greentree i Brandon Buck iduće sezone neće igrati u Medveščaku. Greentree je bio najbolji strijelac kluba s 27 golova, a zajedno su postigli 52 pogotka. Obojica su potpisali za švicarskog drugoligaša Basel.

- Zahvaljujemo im se na svemu, a vrata kluba su im otvorena ako se jednom požele vratiti - napisali su iz Medveščaka.

Čelnici kluba još nisu doveli nikoga jer čekaju odgovor Rusa hoće li iduće sezone igrati u KHL ligi. To će najkasnije saznati sredinom svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PereDume 20.04.2013.

    ako odlaze nositelji igre zbog novog rostera,što će biti sa ostalim igračima??

  • kristofor_kolumbo 20.04.2013.

    Basel slaze jako dobru ekipu.

  • PETAR_20 20.04.2013.

    Vidim da vlada panika oko odlazaka igrača, ništa se Vi ne bojte, sve će se posložiti kako treba, ali prvo moramo potpisati ugovor i dobiti financije, a onda o količini prihoda?, će se naći najbolje rješenje, za prvu sezonu, a za sljedeće sezone, sve o našoj promociji u svim aspektima!! Za Bucka i Greentree-ja ne znam što bi odgovorio?? Postigli su jako dobre rezultate, osobno, više mi je "žao" Bucka(za malu nijansu dajem njemu veći bod ostanka) zbog brzine prodora i elastičnosti palica-pak(ima filigrandsku ruku) što bi bila velika prednost jasno uz godine, s ovim ni najmnaje nisam umanjio Greentreeja!? Sve ovisi o dolasku trenera, "mislim" da bi mogao netko doći iz "garniture Dinamo Moskva"??, a to bi bilo jako, jako pozitivno za Medveščak i za Reprezentaciju!! I to neće doći jedan, već dvojica, uz priključenje Mc.Leana i ostalih, tek sad se mora oformiti jako dobar stručni stožer i to dugotrajni, jer KHL nije dječja igra i radi se na duge staze!! Mislim da će Lix ostati, a i trebat će nam, i zbog nas i zbog njega, doći će tek sada na svoje, bojim se, da ako ode u Njemačku, tek će tamo biti ozljeđen i to fest, jer poznajem njihovu klupsku igru!! Uskoro ćemo svi sve više znati!!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare