To je to što me zanima!

Medveščak je predstavio novu momčad: Imamo super igrače

Nisam ni sanjao da će mi se pri kraju karijere pružiti šansa da zaigram u jednoj od najjačih liga svijeta, rekao je Letang koji će predvoditi "medvjede" u novoj sezoni...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka predstavili su momčad za KHL u sezoni 2013/2014. I ove godine vođa na ledu bit će kapetan Alan Letang, koji je poimence javnosti predstavio svoje suigrače. 

- Nisam ni sanjao da će mi se pri kraju karijere pružiti šansa da zaigram u jednoj od najjačih liga svijeta. Okupili smo odličnu momčad za koju vjerujem da će našim navijačima pružati samo najbolje iz utakmice u utakmicu - rekao je Letang, igrač koji je u prvoj sezoni prvi potpisao za "medvjede".

U momčadi su mnoga nova lica, a sve ih je okupilo jedno već dobro poznato, nekadašnji napadač, a sad sportski direktor, Aaron Fox. 

- Bilo je ovo zanimljivo ljeto. Nisam gledao sve igrače uživo, već sam ih vrbovao u razgovoru s agentima i generalnim menadžerima u Sjevernoj Americi. Ali nakon što smo složili dio rostera, igrači i njihovi agenti počeli su nas zvati sami - rekao je Fox. 

Zagrebačkoj javnosti predstavio se i novi trener, Mark French, koji je već nakon drugog treninga ostao bez glasa. 

- Marko Antonio Belinich i Aaron doveli su dobre i kvalitetne igrače za koje vjerujem da mogu izboriti doigravanje već u debitantskoj sezoni.

Zagrebačka publika svoje će ljubimce moći vidjeti već za šest dana u Ledenoj dvorani na memorijalnom turniru "Ferdo Spajić".

Ukupan budžet kluba bit će najavljenih 10 milijuna eura, a igrači će zarađivati od 70.000 do 170.000 eura po sezoni.

Prva domaća utakmica u KHL-u je 6. rujna protiv CSKA.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 1965 02.08.2013.

    a ko je ovaj jedan sto je dislajka sve mmj

  • dadomatos 02.08.2013.

    molimo da vratite Zanoškog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • celavi osvetnik 02.08.2013.

    mislio sam na pocetku da ih nedje nigdje bit ali vidim da su doveli igrace sa iskustvom pa bi sada mogli biti ravnopravni sa ostalim ekipama u khl-u to je ipak jaka liga a ne ko kamilica sta je bio ebel

Komentiraj...
Vidi sve komentare