To je to što me zanima!

Medveščak slavio u Linzu, Heeremin gol u produžetku

U tri minute treće trećine hokejaši Medveščaka su Linzu zabili tri gola i izborili produžetak. A prinova Heerema zabio je nakon dvije minute za 5-4
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka upisali su važnu pobjedu i to nakon produžetaka na gostovanju kod Linza. Jeff Heerema je zabio svoj prvi gol za Medveščak u drugoj minuti produžetka i slavlje 'medvjeda' moglo je početi. Regularni dio utakmice završio je 4-4. Prva trećina utakmice završila je bez golova. Medveščak je u na početku druge, već u prvoj minuti šokirao domaću publiku. Za 1-0 zabio je Hećimović. Ali nije dugo trebalo da se hokejaši Linza priberu. U razmaku od dvije minute zabili su dva gola, preokrenuli rezultat i poveli sa 2-1 i tim se rezultatom otišlo u završnu trećinu. Tada je nastala drama. Linz je u samo pet minuta zadnje trećina zabio dva gola i poveo 4-1. Činilo se kao da je sve gotovo, ali nitko za to nije pitao hokejaše Medveščaka. Dva gola Oullettea i jedan Sertića donio im je bod i odveo ih u produžetke. A tamo nastupa Jeef Hereema koji svojim prvijencem donosi velika dva boda ekipi iz Zagreba.

LINZ - MEDVEŠČAK 4-5 (Oberkofler 34, Purdie 36, 43, Iberer 45 / Hečimović 21, Oullette 48, Sertich 50, Oullette 51 - Heerema 62)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Barcelona pub Osijek 05.12.2009.

    na njih peglat samo x2... tako već iz kola u kolo, vidite da uleti s vremena na vrijeme, s kladionice u kladionicu, iz gola u gol... ;)

  • hajduk1991 05.12.2009.

    kad odigram na njih oni izgube,kad odigram protiv njih oni pobjede,pa dajte skoncentrirajte se malo =))

  • nixxx 04.12.2009.

    Eh da mi je bilo vidjeti ove tri minute u zadnjoj trećini. Jaoooooooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare