To je to što me zanima!

Medvjedev i Rubljov se poigrali s Nijemcima: Hrvatska igra s Rusijom za naslov u Davis Cupu

U prvom je meču Andrej Rubljov slavio protiv Dominica Koepfera sa 6-4, 6-0, a kasnije je Danil Medvjedev s 6-4, 6-4 dobio Jana-Lennarda Struffa tako da je ishod meča parova bio potpuno nevažan...
Vidi originalni članak

Hrvatska će u finalu Davis Cupa igrati protiv Rusije! Rusi su se bez većih problema obračunali s Nijemcima i osigurali svoje mjesto u nedjeljnom finalu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom je meču Andrej Rubljov slavio protiv Dominica Koepfera sa 6-4, 6-0, a kasnije je Danil Medvjedev s 6-4, 6-4 dobio Jana-Lennarda Struffa tako da je ishod meča parova bio potpuno nevažan, a tamo je njemačka kombinacija Krawietz/Puetz slavila protiv Karaceva i Hačanova s 4-6, 6-3, 6-4.

PROMAŠIO PROGNOZU Bivši srpski izbornik se zaletio: Deset puta smo bolji, Čilić je loš, druga dvojica u singlu smiješna

Nakon što je na završnici Davis Cupa gubio od Lopeza, a set su mu uzeli Ymer pa čak i Quiroz, Rubljov je napokon prikazao tenis koji ga je i doveo do petog mjesta na ATP ljestvici. Koepferu nije dopustio niti jednu break loptu, dok je sam iskoristio baš sve što mu je ponudio Nijemac (4/4) te prvi set zaključio sa 6-4, dok u drugom Nijemcu nije dopustio nijedan gem.

Velikih šansi nije imao niti Struff  kojemu je Medvjedev u prvom setu oduzeo servis taman uoči servisa za set (5-4), dok je u drugom setu napravio to nešto ranije (pri rezultatu 2-2). Medvjedev je u cijelom meču ponudio protivniku tek jednu break loptu, a to je bilo na servisu za meč kada je Struff osvojio poen na 30-30, no drugi reket svijeta je s tri uzastopna poena došao do pobjede kojom je svoju reprezentaciju plasirao u nedjeljni finale s Hrvatskom.

Ruski izbornik vjerojatno neće mijenjati pobjedničku formulu tako da u prvom meču protiv Borne Goje možemo očekivati Rubljova, dok će na drugog tenisača svijeta - Marin Čilić. 

NA KORAK OD SALATARE Tenisko čudo: Trenira se na pet stupnjeva bez rasvjete, a prste na rukama više ne osjećate...
 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nokia8 04.12.2021.

    Favoriti ste za prolaz posto ste bolje rangirani od Rusije. Ja kao Srbin iz vukovara cu navijati za bracu Ruse ali ce biti zanimljivo gledati ovaj tromec.

  • nottonightjosephine 04.12.2021.

    jedino da netko od ova 2 rusa dobije danas koronu i ide u karantenu.

  • nomistakes 04.12.2021.

    njih i rusa 300....

Komentiraj...
Vidi sve komentare