To je to što me zanima!

"Medvjedi" još ne znaju protiv koga igraju, KAC-a ili Vienne...

KAC i Olimpija pridružili su se Medveščaku u polufinalu Ebel lige. Nakon 7. susreta Linza i Vienne znat će se i zadnji polufinalist. Ako Linz prođe, 'medvjedi' idu na KAC
Vidi originalni članak

Medveščak još ne zna suparnika u polufinalu. Ukoliko Linz pobijedi Viennu, 'medvjedi' će za finale igrati protiv KAC-a, u suprotnome će im suparnik biti upravo Vienna.

Olimpija je polufinale izborila pobjedom s 4-3 protiv mađarske Albe Volan. Pobjednički gol za Ljubljančane u 58. je minuti zabio Aleš Mušič. Donio je time ''zmajčekima'' željeno četvrto slavlje u šestom ogledu protiv Albe. KAC je, pak, u Klagenfurtu pobijedio Salzburg s 5-2 i tako već u četvrtfinalu okončao put lanjskih prvaka.

Najviše muke u četvrtfinalnoj seriji ima Linz, momčad koja je osnovni dio sezone završila na prvom mjestu i time dobila nominalno najlakšeg suparnika. No, Vienna se pokazuje iznimno tvrdim orahom. Nakon što je Linz poveo u seriji s 3-1, Bečani su se s dvije pobjede u potpunosti vratili u igru. U četvrtak su kod kuće slavili s 4-2 i u nedjelju će u Linzu pokušati izboriti polufinale.

EBEL liga, četvrtfinale, šeste utakmice:

Vienna - Linz 4-2 (serija 3-3)

KAC Klagenfurt - Red Bull Salzburg 5-2 (serija 4-2)

Olimpija - Alba Volan 4-3 (serija 4-2)

Idi na 24sata

Komentari 25

  • air243 03.03.2012.

    ovo je koliko ja znam , ali nije stvarno vazno tko je.... http://www.erstebankliga.at/de/playoffs_2012

  • Nikotina 02.03.2012.

    Sramota je za EBEL što nakon onako očitog puštanja utakmice nisu diskvalificirali Olimpiju!!! Ono je sramota za sport i neznam kako nakon toga svga mogu sebe nazivati sportašima!!!!!

  • Alex 02.03.2012.

    Ma ja sam uvjeren da Medvjedi mogu i preko Vienne i preko KAC-a bez problema. Ove sezone toliko vjerujem u njih. A ovaj Siddal je mrcina od igraca. Stalno zabija, Truhno, Prpic i Banham prica za sebe, uvijek mogu bljesnuti u sekundi, Kristan i Ouzas, Day. Ma cijela momcad mi ulijeva vjeru da mogu DO KRAJA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare