To je to što me zanima!

'Medvjedi' na koncu osmi: Play-off igraju s Grazom

Hokejaši Medveščaka nakon pobjede nad Albom 4:3 u Ledenoj dvorani Doma sportova u 54. kolu EBEL-a, ostaju osmi. Play-off igraju protiv Graza
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka nakon pobjede nad Albom 4-3 u Ledenoj dvorani Doma sportova u posljednjem 54. kolu EBEL lige, ostaju osmi u poretku. U doigravanju  ih čeka Graz, trenutno prvoplasirana momčad lige. Medvjedi protiv njih imaju upisane čak dvije pobjede. Nakon što su Mađari poveli 2-0, Mike Prpich (29. minuta), John Hecimovic (36.) i Brad Smyth (37.) zaslužni su što su u posljednju trećinu Zagrepčani ušli s vodstvom, no nisu ga uspjeli zadržati. U 45. minuti je Andras Horvath svojim drugim pogotkom osigurao Albi produžetak i veliki bod koji je mađarsku momčad zadržao na šestom mjestu. Pobjednički gol u produžetku za 'medvjede' zabio je Aaron Fox.
Prva utakmica doigravanja na rasporedu je u nedjelju u Austriji. Polufinale će vidjeti momčad koja prva dođe do četiri pobjede. U Zagrebu će se tako odigrati najmanje dvije utakmice, 23. i 28. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rođin rođo1 19.02.2010.

    napokon korekcija.........

  • gandalf_1 19.02.2010.

    svaka cast medvjedi svi su uz vas i idemo do kraja!!!!!!! pozz iz srca slavonije (đakovo).

  • onaj 19.02.2010.

    SCENA 1: Završila tekma, Medvjedi odlaze u svlačionicu. Nakon 2-3 min vraćaju se na led ponovno i nakon burnog pljeska i pozdrava odlaze... SCENA 2: Nakon toga Sektor B skandira navijačima Albe Volan(bilo ih je 50 - 100): Albaaa Volann, Albaaa Volannn... Ovi uzvraćaju: ZIG ZAG!! Vrhunski!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare