To je to što me zanima!

Medvjedi poveli pa uvjerljivo izgubili: Capitalsi prejaki

Hokejaši Medveščaka izgubili su u 30. kolu EBEL ligu u Ledenoj dvorani od Vienna Capitalsa 4-1. Četiri poraza od pet utakmica koštalo ih je pada na osmo mjesto
Vidi originalni članak

Nakon Villacha i Graza, Viena Capitalsi su takođe ruzeli puni plijen u Ledenoj dvorani Doma sportova. Medveščak je izgubio uvjerljivo 4-1 u 30. kolu EBEL lige iako je nije bio bez šansi.

Dapače, Medvjedi su poveli u u 14. minuti preko Filewicha nakon odličnog proigravanja Prpicha. Nakon što nisu iskoristili svoje šanse, domaći hokejaši su pali u drugoj trećini kad Bečani preokreću na 2-1 golovima Rodmana i Dolezala. Capitalsi su osigurali pobjedu u trenutku kad su Medvjedi na ledu imali samo tri igrača. U 51. povisuje Rodman, a konačnih 4-1 donosi Oraze.

Capitalsi su nakon tri poraza u Ledenoj konačno slavili te gurnuli Medveščak na posljednje osmo mjesto koje vodi u doigravanje. Sljedeću utakmicu "medvjedi" igraju u utorak u Linzu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nogometas05 27.12.2010.

    Opasno im visi doigravanje...pod hitno mijenjat trenera i pojacat se...

  • dewillyoung 27.12.2010.

    pa medeki ,mislim stvarno ,mogli ste ih bar prebit malo ,nije fora ....ZIG-ZAG !!!

  • kukuriku39 26.12.2010.

    Ne slažem se, onaj, osim što sam na tribini gdje su godišnje i, premda nemam dobar pregled popunjenosti tribine na kojoj sjedim, vidim da je suprotna strana "šuplja". To svakako nije presudno, ali je pojava koju vidimo u posljednje dvije tekme (graz i vienna). Za slabiju posjetu vjerojatnije su krivi zimski praznici i skijanje, iako neki od zvučnih pojačanja liče na obične hohštaplere (čitaj RIVERS - kod prvog gola capitalsa nije ni ruku s palicom do kraja ispružio). Bojim se da ovogodišnja ekipa nema ponešto od stava prošlogodišnje, pa tako ne možemo vidjeti da netko, kao nekad 37-godišnji SMYTH baca kacigu prateći tekmu na klupi. Kao i ti, i ja žalim zbog toga, i kao ponosni vlasnik godišnje ulaznice idem na sve tekme. ZIG-ZAG!

Komentiraj...
Vidi sve komentare