To je to što me zanima!

'Medvjedi' u Ledenoj zaustavili Traktor za 4. pobjedu zaredom

Domaćini su u Domu sportova svladali Traktor iz Čeljabinska 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) te tako ostvarili četvrtu pobjedu u nizu za ostanak u gornjem dijelu ljestvice KHL-a
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova svladali su Traktor iz Čeljabinska 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) te tako ostvarili četvrtu pobjedu u nizu za ostanak u gornjem dijelu ljestvice KHL-a. 

Nismo vidjeli golove u prvoj trećini, no nakon 11 odigranih minuta u drugoj 'medvjedi' su poveli 1-0 preko Gilberta Brulea. Na 2-0 povisio je Edwin Hedberg u 49. minuti, a za goste je ublažiti poraz uspio Aleksandar Ribakov u 52. minuti susreta. 

'Medvjedi' sljedeću utakmicu igraju u srijedu, ponovno u Domu sportova, protiv Neftehimika iz Nižnjekamska. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • - DAVOR - 29.09.2015.

    Šteta za onih par zaredanih poraza nakon fantastićnog starta. Tome je sigurno uzrok umor pošto su uraganski krenuli u sezonu a sad su se malo rekuperirali vjerojatno smanjujući intezitet treninga i opet su zvijeri. Svaka čast na borbenosti jer bez nje u tako kvalitetnoj ligi nebi bili ovakvi rezultati. Mnogi drugi momčadski sportnovi iz Hrvatske bi se trebali ugledat na medonje.

  • matija 199 29.09.2015.

    Super utaknica super pobjeda bravo zig zag medveščak idemo samo tako nastaviti kada nam dođu još teži protivnici u petak i u nedelju pa imamo teška gostovanja kod njih i što više bodova uzet

  • 29.09.2015.

    dečki su bili odlični, fantastična pobjeda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare