To je to što me zanima!

Meho Kodro novi izbornik BiH

U karijeri je vodio mlađe kategorije Real Sociedada, Sarajevo i švicarske Servette i Stade Lausanne, a sad će po drugi put sjesti na klupu Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Spominjalo se kako bi neka hrvatska imena poput Slavena Bilića ili pak Sergeja Jakirovića mogli preuzeti Bosnu i Hercegovinu, ali sve je to bilo daleko od istine. Nakon 15 godina na klupu 'zmajeva' vraća se Meho Kodro (56).

Podsjetimo, NS BiH sporazumno je raskinuo ugovor s Farukom Hadžibegićem (65) nakon što je u prve četiri kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024. osvojio tri boda u četiri susreta.

U igračkoj je karijeri ostao upamćen kao napadač Real Sociedada, a nakon toga je odigrao i sezonu u Barceloni. Upravo je kao pomoćnik u Sociedadu odradio i premijernu trenersku ulogu pa je kratko bio izbornik BiH da bi se vratio u mlađe kategorije Sociedada. Još je vodio Sarajevo, te švicarske Servette i Stade Lausanne Ouchy.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ForzaFiumeFOF 03.08.2023.

    Bosna luta sa izbornicima...mislim da je tamo puno veći problem oko reprezentacije nego sama reprezentacija i izbornik...steta ali opet vas nece biti na nekom velikom natjecanju, jedan korak naprijed a pet natrag

  • Beograd celi uz Hajduk 03.08.2023.

    U nas fk hajduk snjim 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare