To je to što me zanima!

Međimurje je ispit zrelosti, braća Sharbini će na klupu

Moj zadatak je u dobroj vjeri izabrati one koji su u najboljoj formi i koji mogu u datom trenutku pružiti najviše, o Sharbinijima kaže trener Hajduka Reja
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Međimurja za nas je u ovom trenutku najvažnija, moramo materijalizirati pobjedu protiv Dinama u derbiju i potvrditi da su igrači vratili samopouzdanje i sazreli, da se znaju nositi sa pritiskom kada moraju pobijediti, rekao je na otvaranju press konferencije strateg Splićana Edoardo Reja, pomalo ljut na napise koje je čitao u dijelu tiska u tjednu koji je za nama.
- Pobijedili smo Dinamo u velikoj utakmici sa igračem manje i onaj tko želi dobro Hajduku ne bi se trebao pitati zašto nije igrao ovaj ili onaj, zašto nije bilo dobro ovo ili ono... U prvi plan bi trebalo istaknuti našu zasluženu pobjedu - misli Reja.
Ako ponove igru kao u derbiju, do kraja jesenske polusezone Hajduk bi morao bez problema proći sve zapreke.
- Ne razmišljam na taj način, niti se opterećujem što će biti nakon Međimurja. Za nas je to u ovom trenutku ispit zrelosti i puna koncentracija je na toj utakmici. Kako ću razmišljati o drugima kad u Čakovcu nema Maloče i Pandže, Tičinović i Čop su otpali zbog gripe... - kaže Reja, koji je najavio i kako osim stopera neće mijenjati početnu postavu. Braća Sharbini, dakle, sele na klupu.
- Hajduk ima 25 igrača, a ne jednoga ili dvojicu. Mi želimo biti momčad, a ne grupa pojedinaca. I moj zadatak je u dobroj vjeri izabrati one koji su u najboljoj formi i koji mogu u datom trenutku pružiti najviše. Momčad koja je iznijela teret protiv Dinama pokazala je da zaslužuje moje povjerenje i to je to. Što se tiče Anasa, od njega se u budućnosti očekuju velike stvari, ali i njemu treba vremena da se prilagodi na novu sredinu - zaključio je Reja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • the.king 06.11.2009.

    Bitno da je plaća redovita.

  • Nizozemac 06.11.2009.

    Hvala Bogu pa nisu dosli u Dinamo ,mi u Dinamu imamo dosta Sharbinia.

  • Nizozemac 06.11.2009.

    To bi se mogao nazvat DERBI neznas tko je gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare