Obavijesti

Sport

Komentari 5

Međimurje je ispit zrelosti, braća Sharbini će na klupu

Međimurje je ispit zrelosti, braća Sharbini će na klupu
1

Moj zadatak je u dobroj vjeri izabrati one koji su u najboljoj formi i koji mogu u datom trenutku pružiti najviše, o Sharbinijima kaže trener Hajduka Reja

VIDEO

Utakmica protiv Međimurja za nas je u ovom trenutku najvažnija, moramo materijalizirati pobjedu protiv Dinama u derbiju i potvrditi da su igrači vratili samopouzdanje i sazreli, da se znaju nositi sa pritiskom kada moraju pobijediti, rekao je na otvaranju press konferencije strateg Splićana Edoardo Reja, pomalo ljut na napise koje je čitao u dijelu tiska u tjednu koji je za nama.
- Pobijedili smo Dinamo u velikoj utakmici sa igračem manje i onaj tko želi dobro Hajduku ne bi se trebao pitati zašto nije igrao ovaj ili onaj, zašto nije bilo dobro ovo ili ono... U prvi plan bi trebalo istaknuti našu zasluženu pobjedu - misli Reja.
Ako ponove igru kao u derbiju, do kraja jesenske polusezone Hajduk bi morao bez problema proći sve zapreke.
- Ne razmišljam na taj način, niti se opterećujem što će biti nakon Međimurja. Za nas je to u ovom trenutku ispit zrelosti i puna koncentracija je na toj utakmici. Kako ću razmišljati o drugima kad u Čakovcu nema Maloče i Pandže, Tičinović i Čop su otpali zbog gripe... - kaže Reja, koji je najavio i kako osim stopera neće mijenjati početnu postavu. Braća Sharbini, dakle, sele na klupu.
- Hajduk ima 25 igrača, a ne jednoga ili dvojicu. Mi želimo biti momčad, a ne grupa pojedinaca. I moj zadatak je u dobroj vjeri izabrati one koji su u najboljoj formi i koji mogu u datom trenutku pružiti najviše. Momčad koja je iznijela teret protiv Dinama pokazala je da zaslužuje moje povjerenje i to je to. Što se tiče Anasa, od njega se u budućnosti očekuju velike stvari, ali i njemu treba vremena da se prilagodi na novu sredinu - zaključio je Reja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti