To je to što me zanima!

Mektić i Pavić bez polufinala u Monte Carlu, Dimitrovu pobjeda

Dimitrov je nadigrao Poljaka Huberta Hurkacza sa 6-4, 3-6, 7-6 (2) te ga u polufinalu čeka Davidovicha dok se olimpijski pobjednici Mektić i Pavić nisu uspjeli plasirati u polufinale parova
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić nisu se uspjeli plasirati u polufinale parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Monte Carlu, uspješniji od olimpijskih pobjednika su u četvrtfinalu bili Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah sa 6-4, 6-4.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Porazom u četvrtfinalu Monte Carla nastavila se osrednja sezona prošlogodišnjeg najboljeg para svijeta, Mektić i Pavić su trenutačno na omjeru pobjeda i poraza 7-7 u 2022. godini nakon što su prošle godine imali 65 pobjeda i 14 poraza uz devet osvojenih turnira među kojima su bili i Wimbledon ne olimpijsko zlato u Tokiju.

Bugarin Grigor Dimitrov pridružio se Španjolcu Alejandru Davidovichu Fokini u polufinalu ATP turnira iz serije "masters 1000" u Monte Carlu.

Nakon što je u prvom četvrtfinalu Davidovich svladao Amerikanca Taylora Fritza sa 2-6, 6-4, 6-3, Dimitrov je nadigrao Poljaka Huberta Hurkacza sa 6-4, 3-6, 7-6 (2).

Ova dva nepostavljena igrača odmjerit će snage u polufinalu.

U preostala dva četvrtfinala igraju Nijemac Alexander Zverev i Talijan Jannik Sinner te branitelj naslova Grk Stefanos Tsitsipas i Argentinac Diego Schwartzman.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare