To je to što me zanima!

Melbourne objavio: "Vraća se hrvatski vitez Joe Šimunić..."

Joe Šimunić dolazi u Melbourne Knightse, u klub u kojem je stekao status legende. Izvest će početni udarac i nakon utakmice družiti se s navijačima bivšeg kluba...
Vidi originalni članak

Melbourne Knights, australski klub koji je 1953. godine osnovala skupina Hrvata izbjegla nakon pada NDH-a, objavio je kako se vraća Josip Šimunić, legenda  kluba.

Šimunić će biti gost u Melbourneu na utakmici prvog kola između Knightsa i Avondalea u petak. Bivši hrvatski reprezentativac izvest će početni udarac na utakmici, a nakon susreta družit će se s navijačima. 

Šimunić će uoči utakmice biti poseban gost na večeri koju organiziraju Melbourne Croatia Soccer Club i Melbourne Knights. Šimunić je igrao za Melbourne od 1995. do 1998. godine, a u klubu je stekao status legende. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Palamudan 20.02.2015.

    povratak otpisanih

  • lolito 19.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • duje912 19.02.2015.

    samo nek ode i nek tamo urla "za dom"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare