To je to što me zanima!

Melo: Evo ja ću igrati za SAD, Izbornik: Hvala, ali ne moraš!

Carmelo Anthony je najbolji strijelac, skakač i rekorder po broju nastupa u povijesti SAD repke. NBA igrači masovno otkazuju reprezentaciji, Melo se ponudio da uskoči, ali dočekalo ga je hladno 'Ne, hvala'
Vidi originalni članak

Trostruki olimpijski pobjednik Carmelo Anthony (35) sa strane je gledao kako igrač za igračem otkazuje svoj nastup za SAD na Svjetskom prvenstvu koje se u Kini održava u prvoj polovici rujna pa se, kao višestruki reprezentativni rekorder, ponudio da opet podmetne leđa, ali... Više se ni 'minuli rad' ne cijeni kao nekad.

- Ja Carmela volim. Čovjek je stvarno dao golemi doprinos našim uspjesima u prošlosti, ali za ono što sada radimo tj. faza u kojoj kao reprezentacija jesmo i ciljevi prema kojima idemo... Mislim da bi oslanjanje na prošlost mogla biti distrakcija - rekao je direktor reprezentacije Jerry Colangelo.

- Znam što radi, znam zašto se ponudio. Želi se vratiti u prvi plan i opet postati jedan od najvažnijih igrača, ali... Mislim da to treba napraviti kroz NBA ligu. Reprezentacija je za njega prošlost - dodatnu je kantu ledene vode Colangelo izlio na Mela.

Najbolji strijelac, skakač i rekorder po broju nastupa u povijesti SAD reprezentacije. I za to je zaslužio, 'Svaka čast, ali: tvoje je vrijeme prošlo'. I nije nepoštivanje nego - suha realnost planskog, hladnog i nepopustiljvog američkog pristupa sportu.

Melo bi sigurno mogao pomoći, žmirećki zabiti svojih 20-ak po tekmi no vrijeme je za mlađe. I tu popusta nema. Jer bio je veliki igrač, ali među onima najveće ipak ne spada.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 09.08.2019.

    amerika ce tesko do medalje

  • 09.08.2019.

    Prime melo u napadu bolji nego prime lebron. Tocka.

  • ninorasic 09.08.2019.

    Svi smo na igralistu imali lika poput mela, onog sebicnog klinca sto je samo sutao islo mu ne islo, i dok je njegova lopta bila igrao je non stop... Ali kad tad i drugi kupe loptu

Komentiraj...
Vidi sve komentare