To je to što me zanima!

Jürgen bolji od brata: Najgori dan u mojoj teniskoj karijeri...

STARIJI SLAVIO Jürgen (34) je 10 godina stariji od Geralda. Austrijanci su obojica ljevaci, a ždrijeb ih je spojio u kvalifikacijama. Kažu da im uopće nije bilo zabavno
Vidi originalni članak

S jedne strane Jürgen , s druge Gerald . Brat na brata u prvom kolu kvalifikacija u Wimbledonu. Nije bilo mjesta bratskoj ljubavi. Poznatiji i iskusniji Jürgen Melzer (34) bez većih problema pobijedio je 10 godina mlađeg Geralda 6-4, 6-1.

- Uopće nije bilo zabavno. Bio je to najgori dan mog teniskog života i nadam se da više nikad neću igrati protiv njega - rekao je Jürgen Melzer , nekoć osmi igrač svijeta.

Jürgen je trenutno 131. na svijetu, brat Gerald se približava (168. na svijetu). U jednom Gerald sigurno neće dostići brata. I ne samo on. Jürgen je ostao jedini igrač na Touru koji je pobijedio Novaka Đokovića iako je izgubio prva dva seta.

- Razlika u godinama je takva da nismo igrali jedan protiv drugoga dok smo odrastali. Ali smo dosta vježbali. Ovo je bio naš prvi meč. Nadam se i posljednji - dodao je Jürgen , koji je nakon pobjede pričekao Geralda da spremi torbu kako bi skupa izašli.

Gerald nije bio pretužan. Ako je već morao izgubiti, dobro da je to bio njegov brat.

- Bilo je zabavno trenirati i pripremati se za kvalifikacije. Veselili smo se, ali onda smo vidjeli ždrijeb. Nismo baš bili sretni što ćemo igrati jedan protiv drugoga. Nije bilo zabavno, ali dobro. Morali smo to odraditi - rekao je Gerald Melzer.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Michu 23.06.2015.

    di je dobro staro bratsko rivalstvo? da sam ja pobjedio svog brata nabijao bi mu to na nos dok on mene ne pobjedi haha :)

  • Americka_pita 23.06.2015.

    jedan stariji od drugog 10 godina, kad pustis video i pogledas ih, nema sanse da vidis razliku od ogromnih 10 godina! kao da obojica imaju po 34

  • G4ndalf 23.06.2015.

    i to se moralo desiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare