To je to što me zanima!

Messi bijesan zbog brazilskog suca: To nam radi namjerno!

Gosti su imali najveću moguću priliku za izjednačenje u 65. minuti, ali Yoshimar Yotun pogodio je prečku iz kaznenog udarca. A taj je bio vrlo dvojben, što je kroz redove provukao i Lionel Messi
Vidi originalni članak

S nova tri boda protiv Perua Argentina je napravila još jedan korak prema Svjetskom prvenstvu u Kataru. Argentinci su na stadionu River Platea slavili 1-0 golom Lautara Martineza u 43. minuti. 

JUŽNOAMERIČKE KVALIFIKACIJE Brazil na milimetar od Katara, Argentina jedva protiv Perua

Gosti su imali najveću moguću priliku za izjednačenje u 65. minuti, ali Yoshimar Yotun pogodio je prečku iz kaznenog udarca. A taj je bio vrlo dvojben, što je kroz redove provukao i Lionel Messi.

- Protivnik nam nije ostavljao prostora, a dodatno nam je otežavao i jak vjetar. Sudac je radio sve ono što nam čini svaki put kada vodi naše utakmice. Možda to radi namjerno. U svakom slučaju, sretan sam zbog tri boda i toga što smo s njima korak bliže našem cilju - rekao je Messi.

Sudac je bio Brazilac Wilton Pereira Sampaio, ali, srećom po njega, bodovi su ostali u Argentini pa prevelike buke iz domaćih redova neće biti. 

Gol i spornu situaciju s utakmice pogledajte OVDJE.

A kad smo već kod Brazilaca, oni su gotovo pa osigurali plasman u Katar s pobjedom nad Urugvajem 4-1. Sada imaju 31 bod iz 11 utakmica, 15 više od petog Urugvaja koji je odigrao 12 utakmica. Kako će iz Južne Amerike izravni plasman u Katar izboriti prve četiri reprezentacije, Brazilu je i za teoretsko osiguranje plasmana dovoljno osvojiti četiri boda iz preostalih sedam susreta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • javni.biljeznik.boze.petrova 15.10.2021.

    "Čista" hahahah

  • Zukizuki 15.10.2021.

    Pih ovo je penalčina u odnosu na ono što je sve svirano nad suarezom odnoso divearezom dok je igrao u barci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare