To je to što me zanima!

Messi dobio obećanje: Enrique odlazi, dolazi Frank Rijkaard!

Španjolski TV3 prenosi kako su predsjednik Barcelone Bartomeu i Leo Messi imali sastanak, na kojem je najbolji igrač dobio obećanje da je era Luisa Enriquea gotova
Vidi originalni članak

Barcelona pokušava napraviti sve da zadrži Lea Messija. Ni pobjeda 5-0 protiv Elchea uz gol i fantastičnu asistenciju Argentinca nije smirila strasti, sukob s Luisom Enriqueom otišao je toliko daleko da je Messi imao sastanak s predsjednikom kluba. 

Španjolski TV3 prenosi kako je Josep Maria Bartomeu stao na stranu Messija. Luis Enrique dobit će otkaz u nedjelju poslije utakmice s Atleticom, a na Messijev zahtjev, novi će trener biti Frank Rijkaard

Nizozemac je bio trener kod kojeg je Messi debitirao prije deset godina u dresu Barcelone, a klub je vodio između 2003. i 2008. godine. Bartomeu bi njegovim povratkom i ostankom Messija osigurao i poneki glas više na klupskim izborima koji će se održati ovog ljeta. 

Barcelona je bez obzira na krizu i probleme s argentinskom zvijezdom i dalje na bod zaostatka za Realom u Primeri, a u Ligi prvaka je osvojila prvo mjesto u skupini ispred PSG-a. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Unicorn 11.01.2015.

    Nesto mislim da je sve to izmisljeno...

  • Riorayz 10.01.2015.

    jel to opet onaj arogantni, umisljeni, pun sebe, škrtac penaldo? a ne cekaj ovo je good guy messi :)))

  • wealdstoneraider 10.01.2015.

    Sramota za Barcelonu ako je igrač veći od kluba, pa zvao se on i Lionel Messi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare