To je to što me zanima!

Messi i Argentinci nedavno su letjeli u avionu koji se srušio!

Argentina je prije nešto više od dva tjedna gostovala kod Brazila u kvalifikacijama za SP, a Leo Messi i društvo putovali su istim avionom koji se srušio u Kolumbiji, navodi katalonski Sport
Vidi originalni članak

Avion s brazilskim nogometašima Chapecoensea srušio se u Kolumbiji, a među 76 poginulih je gotovo kompletna prva momčad i delegacija kluba. Prema zasad potvrđenim informacijama, poginulo je 18 nogometaša prve momčadi.

Navijači Chapecoensea spontano se okupljaju ispred kluba u brazilskoj saveznoj državi Santa Catarini, a igrači koji nisu putovali na finale Copa Sudamericane protiv Atletica u Kolumbiju sjede u svlačionici i plaču.

Argentina je prije nešto više od dva tjedna gostovala kod Brazila u južnoameričkim kvalifikacijama za SP, a Leo Messi i društvo putovali su istim ovim avionom koji se srušio u Kolumbiji, navodi katalonski Sport.

Real i Barcelona današnje treninge počeli su minutom šutnje, brojni nogometaši i sportaši na društvenim mrežama izrazili su sućut obiteljima poginulih, a javio nam se bivši dinamovac Etto, koji je poznavao trenera Chapecoensea.

Preživjeli igrač: Čuvajte mi vjenčani prsten

Među četvoricom preživjelih igrača je Alan Ruschel, koji je bio pri svijesti dok su ga vozili u bolnicu. Dok su ga izvlačili iz olupine aviona, Alan je tražio da mu netko sačuva vjenčani prsten. Njegova supruga Allisen preko Twittera je zahvalila Bogu, kada je saznala da je njezin suprug preživio. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • profi19 29.11.2016.

    Nema to veze sa tim. Ovaj avion je napravljen za letove do 2800km. A srusijo je se na 3100km udaljenosti. Sta se krije iza toga jos se nezna. Ali ce se saznati.

  • profi19 29.11.2016.

    Ovaj je avion napravljen za let od 2800km. Od sao paola do mjesta gdje su plali bilo je 3100km. Cijelo svijet o tome prica a 24sata jos nije cuo za ovo novost.

  • nokia010 29.11.2016.

    Danas nije mesto da se prica o tome! Pocivajte u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare