To je to što me zanima!

Messi i Xavi obećali: Kožu ćemo ostaviti protiv Intera

Na utakmici protiv Xereza igrači Barcelone izašli su u crnim majicama kojima pozivaju na podršku navijača u uzvratu polufinala LP-a s Interom
Vidi originalni članak

To je pitanje ponosa. Inter je jak, ali ja sam nekako uvjeren da ćemo proći u finale, rekao je napadač Barcelone Thierry Henry nakon subotnje prvenstvene pobjede 3-1 protiv Xereza. Henry je sa suigračima uoči početka utakmice na teren izašao u crnim majicama, koje najavljuju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv milanskog Intera. Uz natpis ‘‘Ostavit ćemo i kožu na terenu’’, igrači Barcelone su pljeskom pozvali navijače da ih maksimalno podrže u srijedu.
- Utakmica s Interom je najvažnija u našim životima. Da bi njih izbacili moramo igrati ne sa120, ne sa 150, nego sa 200 posto naših mogućnosti. No, s podrškom kakvu imamo na Nou Campu možemo sve - rekao je veznjak Yaya Toure, koji je asistirao Ibrahimoviću za treći gol Barce.
Guardiola je protiv Xereza poštedio Lea Messija, koji je ušao početkom drugog poluvremena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • van_persie 25.04.2010.

    Teren je jako širok i ako Barcelona razvuče svoju prepoznatljivu igru moglo bi biti svašta....Inter je jaka trkačka ekipa ali pitanje je jel mogu izdržat 90 min?!

  • vlaka 25.04.2010.

    Vesele me vakve rijeci igraca Barce da če ostavit kožu protiv Intera.Na toj če mo utaknici vidit pravu snagu Barce jer je po prvi puta otkad ih Pepe vodi u situaciji da oni moraju vatat rezutat.Barca kožu a ja hedikep na njih hehehe...BARCELONA..:)))

  • albudimi 25.04.2010.

    Vamos Barca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare