To je to što me zanima!

'Messi je brutalan, ali fokus je samo na Hrvatima. Slična škola su kao Srbi, puni su kvalitete...'

Moramo poštovati Hrvatsku i biti fokusirani na utakmicu. Hrvati imaju puno kvalitetnih pojedinaca i zaslužuju 110 posto naše pažnje, veli Alves.
Vidi originalni članak

I dok Neymar (30) u obraćanju novinarima nakon utakmice s Južnom Korejom nije ni spomenuo Hrvatsku, njegov iskusniji suigrač Dani Alves (39) probranim je riječima govorio o našoj reprezentaciji...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Težak protivnik s vrlo dobrim igračima koji igraju u velikim europskim klubovima. Škola nogometa slična srpskoj, s dosta fizičkog intenziteta - rekao je Alves i nastavio:

OTKRIO NEPOZNATE DETALJE Gvardiolov tetak: Naći ćemo mi njemu domaću curu, Zadranku

O LIVAJINOM PENALU:

- Moramo se prilagoditi, moramo dobro isplanirati utakmicu. Imat ćemo odličnog protivnika. Vjerujem da smo u trenutku kad moramo stati na zemlju, nastaviti s istom poniznošću. Ova ekipa je vrlo snažna, vrlo spokojna. Danas smo otišli malo dalje na putu do cilja. Moramo ostati smireni, još se puno toga treba dogoditi - kaže Alves.

KOMENTATORI IZ REGIJE Srbinu 'potonule sve lađe' kod gola Perišića, u BiH nas slavili, Šapit potpuno u elementu...

Njegovo pozivanje na SP za mnoge je Brazilce bilo sporno, ali Tite zna što radi i koliko mu je dobro imati 'senatora' poput Alvesa u reprezentaciji. On je u porazu protiv Kameruna odigrao svih 90 minuta, dok je u dvoboju s Korejcima dobio posljednjih pola sata.

Novinari u mix zoni, naravno, nisu mogli izbjeći pitanje o eventualnom sudaru s najvećim im rivalima Argentincima, iako prije toga moraju 'pasti' Nizozemska i Hrvatska...

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

VRAĆA SE KUĆI Perišićeva životna priča: Ostao živ za nekoliko centimetara, od buduće žene prepisivao u školi

- Trenutačno je Messi Argentina. Sve ide preko njega. Sve ide preko njegovih nogu. Mislim da je u 'brutalnoj' formi. On je jedan od igrača na koje treba pripaziti na ovom natjecanju, u to nema nikakve sumnje - započeo je Alves, koji je temu brzo vratio na petak i utakmicu s Hrvatskom.

TKO ĆE POBIJEDITI? ANKETA Brazil je favorit, ali bili su i Argentinci, Francuzi...: Može li Hrvatska do polufinala?

- Mi nismo tu da bismo birali protivnike. Protiv koga god da igramo, moramo dati sve od sebe da ostvarimo naš cilj. Ne možemo razmišljati o polufinalu, jer prije toga imamo četvrtfinale. Moramo poštovati Hrvatsku i biti fokusirani na utakmicu. Hrvati imaju puno kvalitetnih pojedinaca i zaslužuju 110 posto naše pažnje - završio je igrač meksičkog Pumasa.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

STRANI MEDIJI UOČI BRAZILA 'Hrvatskoj je problem napad i može nešto naučiti od Srbije...' Keane: Oni će se sigurno potući

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hahah 07.12.2022.

    Običan provokator

  • Firefox_1 07.12.2022.

    Brazil je najveca nogometna sila na svijet i donekle je razumljivo njihovo podcjenjivanje. Upravo nam to najvise odgovara. Brazil je taj koji u ovoj utakmici mora pobjediti i na njima je veci pritisak. Ukoliko odigramo max. Koncentrirano i smireno do kraja, pa ako treba i na penale. Vatreni mogu pobjediti.

  • Maximiliam007 07.12.2022.

    Mi moramo imati jako dobro raspolozene igrace u petak da bi nesto napravili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare