To je to što me zanima!

Messi je odlučio?! Odbio Barcu i S. Arabiju, ide kod Beckhama...

Ugledni španjolski novinar koji iz dana u dan izvješćuje o budućnosti Lionela Messija tvrdi da je Argentinac odabrao Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama, kao sljedeću destinaciju u karijeri
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35), iduća destinacija... Inter Miami! To barem tvrdi ugledni španjolski novinar Guillem Balague, koji je iz dana u dan izvješćuje o budućnosti legendarnog argentinskog nogometaša.

Podsjetimo, Messija love na nekoliko strana. Tu je Barcelona, klub u kojem je Messi proveo gotovo cijelu karijeru i ispisao nogometnu povijest. Kataloncima su, međutim, ruke vezane zbog financijskih pravila, pa tako službena ponuda Joana Laporte i uprave kluba još nije stigla na Messijevu adresu.

TUŽAN KRAJ VIDEO Navijači izviždali Messija u zadnjoj utakmici, Clermont šokirao PSG ludim preokretom

Laporta se početkom tjedna sastao s Messijevim ocem Jorgeom, obje strane traže 'kreativno riješenje', ali Messi ne želi dugo čekati sa svojom odlukom.

Saudijci nude silne milijune...

Tu je i nevjerojatna ponuda koja čeka Messija iz Saudijske Arabije. Argentinac će, u slučaju odlaska u saudijski Al-Hilal, skupo naplatiti svoje usluge.

PREKO NOĆI PSG izgubio milijune pratitelja nakon odlaska Lionela Messija MEĐU NAJBOLJIMA Livaja uz bok Messiju, a bolji od Salaha i Napolijeva terminatora

Prema pisanjima stranih medija, Messiju je ponuđen dvogodišnji ugovor težak milijardu eura, s opcijom produženja za još jednu. Za usporedbu, dvostruko je to više nego što Cristiano Ronaldo zarađuje u Al-Nassru.

Međutim, i L'Equipe prenosi da Inter Miami vodi u utrci za Messija. Balague tvrdi da je to već gotova stvar, ali u ovoj sagi već je bilo nekoliko obrata, stoga još ne treba otpisati i druge opcije koje se nude Messiju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • VolbeatDbv 07.06.2023.

    Ugledajte se u Luku, obojica!

  • billi Galeb 07.06.2023.

    Toliko o suzama koje je lio za barselonom

  • RREAL MADRID 07.06.2023.

    SAD domaćin svjetskog prvenstva 2026. Ide tamo dogovorit namještanje prvenstva i sebi uzet još jednu titulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare