To je to što me zanima!

Messi najbolji napadač svijeta u 2015. godini, Ronaldo tek 29.

Defenzivne vezne predvodi Sahin, a iza njega su Pogba, Fernandinho, Biglia te Gündogan. Na jedanaestom mjestu nalazi se i naš reprezentativac Milan Badelj
Vidi originalni članak

Najnovije istraživanje Međunarodnog centra za sportska istraživanja donosi nam neke od pomalo iznenađujućih rezultata. Prema svome učinku u 2015. godini određeni su najbolji i najučinkovitiji napadači, veznjaci i obrambeni igrači do sada. 

Najbolji napadač je Lionel Messi koji je zabio 17 golova u 12 utakmica, a zanimljivo Cristiano Ronaldo je tek 29. na tom popisu. Portugalac je u 11 utakmica zabio tek šest golova, ali je po učinku ispred suigrača iz Reala. Gareth Bale je na 35., a Karim Benzema na 37. mjestu. Iza sjajnog Argentinca nalaze se Arjen Robben, Bas Dost, Luis Suarez te Diego Costa koji zatvara Top 5. 

Najbolji ofenzivni vezni su Chelseajev Eden Hazard i Arsenalov Mesut Özil koji dijele prvo mjesto te Jesus Navas, Kevin de Bruyne i Shinji Kagawa. 

Defenzivne vezne predvodi Nuri Sahin, a iza njega su Paul Pogba, Fernandinho, Lucas Biglia te Ilkay Gündogan. Na 11. mjestu nalazi se i hrvatski reprezentativac Milan Badelj koji je tako ispred Fabregasa, Pjanića, Traorea...

Najbolji bek je Gael Clichy, a slijede ga Marcelo Vieira, Rafinha i Wendell koji dijele treće mjesto te Pablo Zabaleta. 

Stopere pak predvodi Emir Spahić ispred Demichelisa, Hummelsa, Smallinga i Thiaga Silve. 

Cijeli popis najboljih igrača u ovoj godini pogledajte na stranicama Međunarodnog centra za sportska istraživanja.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • hende007 01.04.2015.

    Messi zasluženo najbolji.

  • Hirić 01.04.2015.

    prvi paril aprilililiii

  • VedranPejić 31.03.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=AQ5BYDUpZYQ

Komentiraj...
Vidi sve komentare