To je to što me zanima!

Messijev kraj u Barci? Neymar bi ga sa Suarezom volio u PSG-u

Leo Messi, Neymar i Luis Suarez činili su nevjerojatan Barcelonin trio koji je pokorio europski nogomet, a Messi je u nedavnom intervjuu otkrio teme njihovih razgovora u WhatsApp grupi
Vidi originalni članak

Leo Messi (33) ljetos je bio bliže nego ikad rastanku s Barcelonom koja mu je dala sve, a bome ni on njima nije ostao dužan. U katalonskom klubu proveo je cijelu profesionalnu karijeru, a od ovog ljeta stvari bi se mogle promijeniti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napetosti u klubu donekle su popustile nakon ostavke predsjednika Bartomeua, no Messi još uvijek nije dogovorio nastavak suradnje s katalonskim klubom. Ako tako i ostane, jedan od ponajboljih nogometaša u povijesti napustit će Barcelonu kao slobodan igrač, a već se odavno nagađa koja bi mogla biti sljedeća Argentinčeva destinacija. 

KANDIDAT ZA ČELO BARCE 'Dovest ću Neymara, a stadionu dodati u ime Lionela Messija'

U nedavnom intervjuu za LaSextu podsjetio je na uspješno razdoblje Barcelone kada je napadački trio činio s Luisom Suarezom (33) i Neymarom (28).

Neymar je prvi iz terceta koji je napustio klub, a to je učinio 2017. prešavši u Paris Saint Germain u rekordnom (222 milijuna eura) transferu.

Brazilac nikad nije skrivao ideju o ponovnom udruživanjem snaga s Messijem, a preko medija mu je natuknuo kako bi Ligue 1 bila idealna za argentinskog čarobnjaka. 

- Neymara trebate pitati zašto je rekao da ćemo ponovno igrati zajedno. Imamo WhatsApp grupu on, Luis Suarez i ja. Posljednji razgovor s Neymarom odnosio se na ždrijeb Lige prvaka. Nisam se htio suočiti s njim u ranoj fazi natjecanja - iskreno je rekao Messi.

SUSPENZIJE NA SVE STRANE Policija: Suárez je varao, Juve mu htio srediti ispit preko veze!

Suarez je napustio Barcu ovog ljeta i tako je završila jedna nevjerojatna era, a nakon što mu je propao angažman u Juventusu pojačao je redove mrskog rivala Atletico Madrida. 

Tercet popularan pod skraćenicom 'MSN' od 2014. do 2017. zabio je nestvarnih 364 gola i pritom osvojili sve što se može osvojiti u nogometu na klupskoj razini. 

A odluku da tako se tako olako 'riješe' Suareza zbunila je Messija.

Sulud je način na koji je Luis (op.a Suarez) otišao. Otišao je besplatno, a uzeo ga je naš izravni konkurent.

Iako se špekuliralo o povratku Neymara u Barcelonu, Leo misli da je to neizvedivo.

- Klub nema novaca, a moramo dovesti igrače ako želimo osvajati trofeje  - osvrnuo se na situaciju u klubu pa dodao:

- Novi predsjednik će biti u vrlo teškoj situaciji.

VELIKI INTERVJU MESSIJA: 'Plakao sam, a Bartomeu me prevario oko puno toga... Htio je da ja ispadnem zlikovac'

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 30.12.2020.

    Moguće

  • Space Burek 29.12.2020.

    Prije cmeo ih vidjet u mls-u nego u psg-u.

  • Drogbosnup 29.12.2020.

    Kaže Messi, Neymar i Suarez pokorili europu, od 2014  godine od kad je Suarez u Barceloni osvojli jednom ligu prvaka i to 2014 godine dok su ključni igrači bili Iniesta i Xavi, da nije bilo njih dvojice ne bi ni bilo rezultata, ali ne za sve su zaslužni Messi , Neymar i Suarez, ma daj molim te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare