To je to što me zanima!

Messi: Ovo je užasno, što više trebam učiniti da zabijem gol?

Ovo je užasno, ne znam više što trebam napraviti da zabijem za Argentinu, rekao je Lionel Messi koji je za utjehu zabio penal u trijumfu "gauča" nad Kolumbijom 5-4...
Vidi originalni članak

Argentina je sinoć izbacila Kolumbiju i prošla u polufinale Copa Américe. Svjetski viceprvaci to su napravili tek nakon penala iako su tijekom 90 minuta imali nekoliko vrlo dobrih prilika. To je posebno frustriralo Lionela Messija .

- Ovo je užasno, ne znam više što trebam napraviti da zabijem za Argentinu - rekao je Messi koji je za utjehu zabio iz penala.

- Odigrali smo najbolju utakmicu na Copi, stvarali smo prilike, a sreću smo imali na penalima. Šteta što nismo zabili u regularnom vremenu.

Argentinski izbornik Gerardo Martino dodao je:

- Igračima sam uoči penala rekao da ćemo pobijediti. Ne bih mogao ostati u svlačionici da smo izgubili. Ospina je bio igrač utakmice. Kolumbija je imala samo jedan udarac glavom, a mi nismo uspjeli zabiti. Nije bilo potrebe za penalima.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • AnteG 28.06.2015.

    nisi kompletan igrač! A i igraš bez Inieste! Nikada nisi znao igrati glavom - zato si zabio 200% šansu, ali barem po prvi puta u životu trčao si i borio se za svoju državu - po prvi puta u životu igrao si i borio se za nekog tko te ne plaća

  • Dakox 27.06.2015.

    Ubili ga Kolubijici, a sudca kao da nije ni bilo. https://www.youtube.com/watch?v=QGX2lRmngG8

  • kme kme Jajduk 27.06.2015.

    lessi je 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare