To je to što me zanima!

Messi poludio: Prvaci smo, u p**** materinu! Prvaci smo

Nagradu za najboljeg igrača Copa Americe još su prije početka finalnog obračuna podijelili Neymar i Lionel Messi, a Argentinac je na društvenim mrežama pokazao koliko je ludo sretan
Vidi originalni članak

Argentina je pobjednik 47. izdanja Copa Americe. Gaučosi su u velikom finalu odigranom na Maracani u Rio de Janeiru s minimalnih 1-0 svladali Brazil, a junak utakmice bio je Angel Di Maria koji je u 22. minuti prekrasnim lobom riješio pitanje pobjednika. I donio prvi veliki trofej Argentini još od 1993. godine. 

Lionel Messi tako je konačno stigao do prvog velikog trofeja u reprezentativnom dresu, a iza ovog 34-godišnjaka su četiri nastupa na Svjetskim prvenstvima (i jedno finale iz 2014.), te šest nastupa na Copa Americi. Ponajbolji igrač svih vremena do sada je osvajao tri srebra (2007., 2015. i 2016.), te jednu broncu (2019.). 

Nagradu za najboljeg igrača Copa Americe još su prije početka finalnog obračuna podijelili Neymar i Lionel Messi.

Upravo je Messi nakon utakmice bio nestvarno sretan. Omaleni Argentinac napokon se dočepao prvog reprezentativnog uspjeha, a svoju sreću iskazao je i na društvenim mrežama.

Na Instagramu je obiavo dvije fotografije. Na jednoj je sam, a na drugoj s reprezentativnim golmanom Emilianom Martinezom i trofejima koje su njih dvojica zaradili na Copi. Zlatna rukavica, najbolji igrač, titula prvaka...

Na toj gdje je sam objavio je i zanimljiv opis:

- Kakvo predivno ludilo! Ovo je nevjerojatno, hvala bogu! Prvaci smo, u pičku materinu! Ajmo, jebote!

Idi na 24sata

Komentari 68

  • nohname 11.07.2021.

    Sad kad je majstor pobjedio odma ide do uplakanog neymara i ostalih protivnika ih tjesiti, a kad su izgubili od nas brze bolje pobjegli u svlacionicu,sutali nase na terenu i gazili bez imalo respekta. E moji argentinci i messi, veliki morate biti i u pobjedi i u porazu.

  • petro3338 11.07.2021.

    Bas je rekao u pi... Materinu?

  • Konjushar 11.07.2021.

    Kako mi je drago zbog njega, stv je zaslužija ovo Triba je prije ali kad je igra sa panjevina

Komentiraj...
Vidi sve komentare