To je to što me zanima!

Messi pozitivan na korona virus

Četvorica igrača PSG-a vratila su se s kratkog odmora pozitivna na testu za covid 19 i neće nastupiti u utakmici francuskog kupa protiv Vannesa. Neymar se još u Brazilu liječi od ozljede
Vidi originalni članak

PSG je u nedjelju izvijestio kako su Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala bili pozitivni na testu za korona virus. Trenutačno se nalaze u izolaciji i postupit će prema zdravstvenom protokolu.

POGLEDAJTE VIDEO: 70-metarski mural za Messija u Rosariju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodeća momčad francuskoga nogometnog prvenstva bila je na kratkoj pauzi od 22. prosinca i remija s Lorientom, a u ponedjeljak joj slijedi šesnaestina finala kupa kod četvrtoligaša Vannesa koju će četvorica pozitivnih sigurno propustiti.

Messi je u PSG stigao ljetos nakon trakavice oko ugovora s Barcelonom, koja ga nije mogla registrirati ni s 50-postotnim smanjenjem plaće jer bi prekršila stroga pravila La Lige.

Neymar je također izvan stroja, nalazi se na terapiji do 9. siječnja s liječničkim osobljem PSG-a. Trebao bi se vratiti u Francusku za tri tjedna.

PSG nastavlja prvenstvo iduću nedjelju gostovanjem kod Lyona. Nakon 19 kola uvjerljivo vodi na ljestvici Ligue 1 s 13 bodova više od Nice i Marseillea i 15 od Rennesa i Montpelliera.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • marjan2 03.01.2022.

    imajte ga na oku da se ne sruši negdje na ulici onako sam...

  • Franco 02.01.2022.

    Od koje ozljede se lječi Neeymar?

  • Čobo 02.01.2022.

    Predvidjeli su u Barci da će teško oboljeti pa su ga se zato besplatno riješili na vrijeme.. Svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare