To je to što me zanima!

Messi priznao: Shvatio sam da sam idiot čim sam to napravio

Messi je proslavio gol s rukama na ušima zbog komentara koje je prije utakmice uputio tadašnji nizozemski izbornik Louis van Gaal. Argentinac je kasnije osvojio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Lionel Messi (36) lani je osvojio Svjetsko prvenstvo u Katru s Argentinom i tako okrunio legendarnu karijeru u kojoj je osvojio skoro sve što se osvojiti moglo. "Gaučosi" su na putu do titule svjetskih prvaka u nokaut fazi uz Hrvatsku pobijedili i Australiju, Nizozemsku i Francusku.

Messi je proglašen najboljim igračem turnira, a u nedavnom intervjuu za ESPN otkrio je kako žali zbog proslave gola kojeg je zabio Nizozemcima.

IGRAJU ZAJEDNO U REPREZENTACIJI Messi ne prati sunarodnjaka na društvenim mrežama zato što mu je idol - Cristiano Ronaldo

 - Napravio sam 'Topo Gigio' proslavu (nazvana u čast lika iz crtanog filma, op. a.) i odmah sam požalio zbog tog poteza. Čim sam to napravio pomislio sam: 'Kakav idiot, još uvijek stignu izjednačiti, te se stvari često dogode - rekao je Messi.

Messi: Nizozemci su previše pričali

A Messijeve riječi su se obistinile. Nakon što je zabio gol iz penela u 73. minuti, Wout Weghorst režirao je čudesan povratak Nizozemaca i poslao utakmicu u produžetke. Nakon lutrije penala Argentinci su izborili polufinale s "vatrenima".

Messi je proslavio gol s rukama na ušima zbog komentara koje je prije utakmice uputio tadašnji nizozemski izbornik Louis van Gaal. Slavni nizozemski strateg kritizirao je Messijevu igru, osobito u trenucima bez posjeda lopte. 

ŠOK I ZA BRAZILCE VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala

- Smatram kako Van Gaal nije pokazao poštovanje prema meni u komentarima prije utakmice. A neki Nizozemci su previše pričali za vrijeme utakmice - obrazložio je Messi.

REKORDNA SVOTA?! Messijevi dresovi s Mundijala idu na aukciju. Cijena je 'sitnica'

Van Gaal je nakon SP-a napustio klupu Nizozemske kako bi se posvetio liječenju od bolesti, a naslijedio ga je Ronald Koeman. Van Gaalu je poraz od Argentine teško sjeo, pa je nakon turnira rekao kako je Mundijal u Katru namješten.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • NenadŠegvić 07.12.2023.

    Jel ovdje kog briga za struku ?!?

  • hhghbb 06.12.2023.

    Realno gledano, da je Van Gal bio gospodin, Messi ne bi ni imao razlog da ovako reaguje.

  • kliperson1 06.12.2023.

    Messi je najbliže nogometnom savršenstvu što smo vidjeli. Možda je samo Ronaldinho onih 1-2 sezone bio bolji. Ovo što Messi radi konstantno, više od 15 godina u nizu, to je nešto što nismo do sada, niti ćemo ikada više vidjeti. Čovjek je praktički svake godine bio najbolji strijelac, najbolji asistent, najbolji dribler, najbolji playmaker na svijetu. Tko god to nije vidio, nema pojma o nogometu ili jednostavno zanemaruje činjenice. Ronaldo se održao u tom GOAT razgovoru samo iz jednog razloga - što je neovjerojatno dugovječan stroj za golove, u svim ostalim segmentima nogometne igre, zaostaje miljama za Messijem. Dovoljno je samo pogledati obojicu kako koji vodi loptu i sve će ti biti jasno, ne trebaš dalje od toga ići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare