To je to što me zanima!

Messi spreman za El Clásico? 'Leov oporavak teče pozitivno'

Još je svega pet dana ostalo do El Clásica i sve je neizvjesnije hoće li se Lionel Messi vratiti nogometu nakon gotovo dva mjeseca pauze baš za najjaču utakmicu
Vidi originalni članak

Dok se zaključuju dodatne kvalifikacije za Euro i igraju prijateljske utakmice diljem Europe, pažnja polako seli prema Madridu, gdje se u subotu (18:15) igra najveća nogometna utakmica na svijetu, El Clásico i veliki sudar Reala i Barcelone.

Najveće je pitanje hoće li ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi biti spreman za sudar na Santiago Bernabéuu nakon ozljede unutarnjih kolateralnih ligamenata lijevog koljena tijekom utakmice Barcelone protiv Las Palmasa još 26. rujna.

Argentinski reprezentativac u završnoj je fazi oporavka, a nedavno je odradio dva treninga s B-momčadi katalonskog velikana, bez ikakvih posebnih zahtjeva ili tretmana, prenosi Sport.

- Dobro sam ga promatrao i drago mi je što oporavak ide u pozitivnom smjeru. Bio je sretan i živahan - rekao je trener Barcelone B Gerard López i dodao:

- Messi se prilagodio našim treninzima, čak nam je i taktički pomogao u pripremama momčadi. Oduševljen sam što smo ga mogli imati na dva treninga i što nije izgubio dva dana na putu oporavka.

Iako je u međuvremenu Barça s druge pozicije napredovala na prvu i ima tri boda ispred "kraljeva", jasno je da s Messijem i bez njega nije ista momčad.

- Ne znam hoće li biti spreman za subotu, ali vidio sam da je sretan i nadam se da će se oporaviti što je prije moguće. Šteta što ga nisam mogao uvrstiti u naš kadar za sljedeću utakmicu - zaključio je sa smiješkom López.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 17.11.2015.

    iskreno rečeno, nije Barceloni Messi potreban, dobro igraju i bez njega....

  • donandres 17.11.2015.

    Barci najlakša utakmica sezone, psihički rasterećeni, imaju 3 boda prednosti i idu u goste realu sa velikim brojem povrijeđenih, tako da se pobjeda i ne očekuje baš previše. ako izgube nikom ništa odradili najteže gostovanje i na nuli su s njima, a ako pobijede tako oslabljeni, eto panike u madridu

  • BerniBernard 16.11.2015.

    zivim za real od malih al bi volio do snesu tri cetiri razlike da steraju onog faking beniteza dok nije napravio apokalipticnu situaciju sa realom kao i sa svojim prethodnim klubovima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare