To je to što me zanima!

Messi zabio Brazilu u drugoj minuti nadoknade za pobjedu!

Argentinac nikad nije slavio protiv Brazila u seniorskoj konkurenciju. Uzeo je stvar u svoje noge, trojicu zapetljao u čvor i uz odmjereni udarac pogodio za veliko slavlje
Vidi originalni članak

Na klupskom planu sam napravio sve, s Argentinom ništa. Sve bih dao da osvojimo Copa Americu već iduće godine. Također, puca mi srce zbog crne serije protiv Brazila, vrijeme je za prekid te negativne serije - rekao je prije par dana Leo Messi. 

Rečeno, učinjeno. Messi nikad nije pobijedio Brazil u seniorskoj konkurenciji, a u posljednjih pet utakmica 'gauči' su izvukli remi uz četiri teška poraza. Igrala se druga minuta sudačke nadoknade, Messi je primio loptu na 40-ak metara od gola, u čvor zapetljao trojicu, došao na sam rub kaznenog prostora i uz odmjereni udarac u suprotni kut, kroz noge nekom od stopera, svladao nemoćnog Victora. 

Tokom utakmice Brazil je bio nešto bolji, imao je više (polu)prilika, a Dani Alves je pogodio i prečku. Osim gola, najbolja prilika za Argentinu opet je bila Messijeva, i on je pogodio vratnicu. Koliko su 'prijateljsku' utakmicu izbornici ozbiljno shvatili, pokazuju i samo četiri zamjene. 

Na travnjaku su bili Dani Alves, Ramires, Ronaldinho, Neymar, Robinho, a druge strane Zanetti,Mascherano, Pastore, Higuain, Di Maria...Cijeli spektaklu u Kataru nisu propustile brojne show-bussines zvijezde, političari i sportaši. Na tribinama su bili i Alex Ferguson, Zinedine Zidane...Inače, ovo je 34. pobjeda Argentine u međusobnim ogledima, Brazil ima 33, a 22 puta je završilo neodlučeno.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Alessandro10 18.11.2010.

    http://realmadrid.cazin.net/?p=2423

  • tomcrobbb 18.11.2010.

    ma slušajte,argentina je bolje od brazila i to me ne zanima uopće al je to realno i po imenima su bolji!!!!!!!! ali kad mi netko kaže: messi je bolji igrač od C.Ronalda onda mu samo mogu pr.nut pod nos...Kiki majstor za sva vremena!!!!!

  • BarçaCro 17.11.2010.

    ljubomora vas ubija... pozdrav alessandru10... hahaha... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare