To je to što me zanima!

Messi redao igrače Elchea kao čunjeve, Barca na -5 od Atletica

Argentinac se s dva gola Elcheu izjednačio s Cristianom Ronaldom po broju prvenstvenih golova ove sezone. Atletico sad ima samo pet bodova više, ali uz utakmicu manje
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone na svom su Camp Nou svladali Elche 3-0 (0-0) u zaostaloj utakmici 1. kola španjolskog prvenstva, a dvostruki strijelac bio je kapetan katalonske momčadi Leo Messi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinac je prvi pogodak postigao u 48. minuti nakon sjajne kombinacije s Dancem Martinom Braithwaiteom.

Taj gol možete pogledati OVDJE.

U 69. minuti Messiju je za pogodak lobom sjajno asistirao Nizozemac Frenkie de Jong. U 73. minuti Braithwaite je upisao drugu asistenciju, a strijelac je bio Jordi Alba.

Ovom pobjedom Barcelona je došla do 50 bodova, pet manje od vodećeg Atletica koji ima utakmicu manje. Drugi je Real Madrid s 52 boda.

Elche je ostao na 21 bodu i u grčevitoj borbi za opstanak nalazi se na predzadnjem mjestu. Isti broj bodova ima i Valladolid koji je 18., kao i Eibar na 17. poziciji. Alaves s bodom više drži 16. mjesto. Elche ima utakmicu manje od konkurenata.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • doric 25.02.2021.

    kad ronaldo da ijedan ovakav gol kakve messi trpa nek se javi, dotad nek se pokrije ušima

  • ivan1009 25.02.2021.

    mesi ostavi se nogometA molim te...opet mala tekma i razbijas hahhaha

  • nogofil 24.02.2021.

    Nikada neću moći razumjeti te usporedbe Ronalda i Messija po broju golova. Pa Ronaldo je napadač, koji ordinira ispred i u šesnaestercu. A Messi je vezni igrač. A to što vezni igrač postiže toliko golova kolik i napadač, to je čudo, ali svaku usporedbu čini potpuno promašenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare