To je to što me zanima!

Messijev kum napokon u Barci: Postavili astronomsku odštetu

Sergio Agüero odradio je svoje u Cityju, oproštaj nije bio osobito lijep, a sad se seli u Kataloniju kod Lionela Messija koji bi zbog njega mogao ostati još koju godinu u Barceloni
Vidi originalni članak

Manje od dva dana nakon što je ronio suze u Portu nakon još jednoga izgubljenog finala, ovaj put Lige prvaka s Manchester Cityjem, Sergio Agüero (32) okrenuo je novu stranicu. Barcelona ga predstavlja kao novog igrača po isteku ugovora s Englezima.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Luisa Suáreza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kum Lionela Messija (33) potpisuje ugovor na dvije sezone uz otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura. Igrao je deset sezona u Manchester Cityju, nastupio 390 puta, a sad se vraća u Primeru, gdje je pet godina nosio dres Atlética.

Agüero bi "blaugrani" trebao donijeti prijeko potrebno pojačanje u napadu nakon razočaravajuće sezone u kojoj su Katalonci ispali u osmini finala Lige prvaka i završili tek treći u prvenstvu, a njihov bivši igrač Luis Suárez slavio titulu s Atléticom.

Dolazak Kuna mogao bi biti mali ključan kamenčić na vagi u pregovorima za Messijev ostanak na Camp Nouu i iduće sezone. Prije njihove finalizacije obojica će na reprezentativno okupljanje s Argentinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Čekaju ih domaća utakmica protiv Čilea (petak, 2 ujutro) i gostovanje u Kolumbiji (9. lipnja, 1 sat), a onda i Copa América.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 31.05.2021.

    lik ima 33, ugovor dobio do 35 sto ce mu vjerojatno bit zadnji ugovor u europi i ozbiljnom nogasu i ovi stave klauzulu 100 hahaha ko normalan ce dat 100 milja za 35ogodisnjeg dedu

  • Space Burek 31.05.2021.

    0 eura za jednog od najboljih napadaca na svijetu. Samo da ga ozljede zaobidu. Ali Barci treba jos jedna prava devetka, volio bih Isaka koji je mlad a nije toliko skup. I da, Barca pod hitno mora prodati otpad iz svlacionice.

  • Jimmy Gibbs Junior 31.05.2021.

    i barca i real se redovno ispromašuju u ovim transferima. glup gluplji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare