To je to što me zanima!

Trik iz slobodnjaka pa hattrick Suareza i Coutinhov eurogol...

Dva gola i asistencija Messija, hat-trick Luisa Suareza, gol i asistencija Coutinha te asistencija Dembelea. To je bio učinak Barceloninih ofenzivaca večeras u pobjedi 6-1 nad Gironom...
Vidi originalni članak

Girona nije bezvezna momčad, ove sezone pobijedili su Real Madrid i dvaput odigrali neriješeno s Atleticom. Čak su i na Camp Nou večeras poveli, ali potom im se dogodio - Leo Messi. U paketu s Luisom Suarezom, koji je zabio hat-trick!

Od treće minute vodili su autsajderi lijepim golom Portua. Gironin napadač prebacio je Ter Stegena i gledao kako se lopta odbija najprije od desne pa od lijeve vratnice i ulazi u mrežu. I taman što su stigli proslaviti gol, izgrliti se i dati si pet, nekih 120 sekundi kasnije, Barcelona je izjednačila.

Bio je to prvi od tri Suarezova gola večeras. Urugvajski napadač još nije zabio u Ligi prvaka ove sezone, ali zato je u Primeri već na 20 golova u 21 nastupu. 

Potom je uslijedio Messi show. U šest minuta razmaka Leo je najprije primio loptu u mrtvom kutu Gironina kaznena prostora, na trenutak nije znao što će pa je stao driblati unatrag, vratio se u sredinu i spakirao loptu između trojice Gironinih obrambenih igrača u malu mrežu golmana Bona. 

A u 37. minuti - evo njega opet. Slobodan udarac na 22-23 metra. Zalet Messija, cijeli živi zid skače u vis, a on pogađa točno ispod njih i zabija za vodstvo Barce 2-1. To je njegov 22. gol u prvenstvu i prvi je strijelac Primere. Suarez je, rekosmo, na 20, Aspas je zabio 16, a Ronaldo 14... 

 

Drugi gol Suareza za 4-1 bio je tipična demonstracija Barcelonine tiki-take...

 

A tek predivan gol Coutinha, njegov prvi za Barcelonu u prvenstvu...

Naš Ivan Rakitić igrao je vrlo dobro za Barcelonu do 77. minute, kad ga je zamijenio Roberto. Katalonci imaju okruglih deset bodova više od Atletico Madrida, koji u nedjelju navečer igra derbi sa Sevillom, te 14 bodova više od Real Madrida. Ronaldo i društvo danas su isprašili Alaves 4-0.  

Idi na 24sata

Komentari 225

  • BarcaHajdukforever 25.02.2018.

    A jadnoga dicka.što se mi više istovarujemo na njega on je žešći.a ljepo sam ti napisao gore naviše sve o tebi.pa i u par prijašnjih postova sam ljudima otkrio tvoje najmračnije tajne iz tvog kompleksnog i ne baš ljepim uspomenama obiljezenog djetinjstva.zna se i to da si na jednom seoskom imanju u Bosanskoj Gradiški čuvao kozliće.i da si ih maltretirao i napastvovao- štapom.užas.i sada i ovdje svih nas maltretiraš i napastuješ.truješ zdravu atmosferu komentiranja nekakvim blesketarenjima bez pokrića.uhvatio si se superkupa i dviju tekmi.eto na šta je taj real pao i spao.na superkup.čak ni u hnl prčiji taj trofej nema tezine.reko ti.poznato je da ti je baba narodni heroj-čuda je radila u bitci za Kozaru i čuvaj uspomenu na tu divnu ženu ne sramoti se.imaš njene gene.ti si borac.ne navijaj za real.Barca je klub koji ti potiho podržavas.priznaj to ovdje i sad ovom napaćenom hrvatskom puku na ovm portalu.

  • BarcaHajdukforever 25.02.2018.

    Prevaranti iz Madrida sinoć su svjedočili stvaranju jedne nove Barcelona koja će im nabijat komplekse u narednim godinamaNatruhe ove konstatacije mogle su se nazrijet 22.12.2017g.Evidentan je pomak u igri dvaju najskupljih pojačanja koja se polako navikavaju na nove uvjete i drugu koncepciju koju Barcelona gaji sa novim trenerom.To su na njihovu žalost gledali i Realovci i itekako su svjesni potencijala Barce koja se doduše jos traži al naći će se ponajviše zahvaljujuć samozatajnom al odličnom treneru.Definitvno nije nemoguce da Valverde ekipu ovu godinu provuče bez poraza makar su na tri fronte.Tako da vi razni Šimunići Dirkovi i ostali drukeri možete samo žalosno konstatirat da bi rado htjeli da je vaš Real u ovakovoj situaciji.a kakvo bi to tek naslađivanje bilo bojim se da od vaših komentara niko nebi prismrdio ni blizu.al-žao mi je tako nije!!.

  • gutason 25.02.2018.

    pametnjakovići s portala kažu da je bolje popit 6 komada nego pokušat taktički pobjedit. zanimljiva konstatacija (uglavnom fanovi uefalone). zanimljivi ste mi. jedva čekam da vas neka prava ekipa nabije pa da kmečite

Komentiraj...
Vidi sve komentare