To je to što me zanima!

Messijeve majstorije odvele Barcelonu na vrh Primere...

Messi je zabio tri komada Granadi u 4-0 pobjedi na Nou Campu. Neymar je zabio jedan gol, a Rakitić je odigrao vrlo dobrih 90 minuta. Barca je zasjela na vrh lige...
Vidi originalni članak

Barcelona je slavila protiv Granade 4-0 uz "hat-trick" Lea Messija i gol Neymara. Rakitić je igrao cijelu utakmicu i bio je vrlo dobar.

Luis Enrique stavio je Rakitića na Busquetsovu poziciju. S Hrvatom su u vezi igrali Arda Turan i Sergi Roberto. Šansu od prve minute dobio je i Aleix Vidal, još jedno Barcino pojačanje koje je čekalo istek Fifine kazne kako bi ga Barca registrirala.

Navijači na Nou Campu nisu dugo čekali na gol. Akcija iz snova u 8. minuti. Messi je povukao s desne strane, dao je Suarezu koji propušta kroz noge, a Arda Turan sjajno pronalazi Messija kojem nije bilo preteško zabiti za vodstvo.

Samo šest minuta kasnije već je 2-0. Još jedna fenomenalna akcija Barcelone. Neymar daje za Suareza, ovaj iz prve za Messija, a Argentinac šalje drugu loptu iza leđa Fernandeza i već je 2-0 za Barcelonu.

Barcelona je mogla riješiti utakmicu puno prije 58. minute i trećeg gola Lionela Messija. Neymar je prošao kroz obranu Granade i pogodio stativu, a Messi je naletio i pogodio u praznu mrežu za 3-0 i njegov "hat-trick".

Točku na i stavio je Neymar u 82. minuti. Barcelona je s ova tri boda preuzela vrh Primere i sad ima bod više od Atletico Madrida koji ovo kolo igra u nedjelju kod Celte.

Primera:

  • Barcelona - Granada 4-0 (Messi 8, 14, 58, Neymar 83)
Idi na 24sata

Komentari 151

  • pjetro 10.01.2016.

    HAT-TAP-IN

  • Bokobale 10.01.2016.

    Inače san realovac ali svaka čast barceloni

  • sena2 10.01.2016.

    Veliki hvalospjevi čarobnjaci iz Oza i sta ti ja znam sve ne,a igrali protiv Granade... Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare