Obavijesti

Sport

Komentari 151

Messijeve majstorije odvele Barcelonu na vrh Primere...

Messijeve majstorije odvele Barcelonu na vrh Primere...
7

Messi je zabio tri komada Granadi u 4-0 pobjedi na Nou Campu. Neymar je zabio jedan gol, a Rakitić je odigrao vrlo dobrih 90 minuta. Barca je zasjela na vrh lige...

VIDEO

Barcelona je slavila protiv Granade 4-0 uz "hat-trick" Lea Messija i gol Neymara. Rakitić je igrao cijelu utakmicu i bio je vrlo dobar.

VIDEO

Luis Enrique stavio je Rakitića na Busquetsovu poziciju. S Hrvatom su u vezi igrali Arda Turan i Sergi Roberto. Šansu od prve minute dobio je i Aleix Vidal, još jedno Barcino pojačanje koje je čekalo istek Fifine kazne kako bi ga Barca registrirala.

Navijači na Nou Campu nisu dugo čekali na gol. Akcija iz snova u 8. minuti. Messi je povukao s desne strane, dao je Suarezu koji propušta kroz noge, a Arda Turan sjajno pronalazi Messija kojem nije bilo preteško zabiti za vodstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo šest minuta kasnije već je 2-0. Još jedna fenomenalna akcija Barcelone. Neymar daje za Suareza, ovaj iz prve za Messija, a Argentinac šalje drugu loptu iza leđa Fernandeza i već je 2-0 za Barcelonu.

Barcelona je mogla riješiti utakmicu puno prije 58. minute i trećeg gola Lionela Messija. Neymar je prošao kroz obranu Granade i pogodio stativu, a Messi je naletio i pogodio u praznu mrežu za 3-0 i njegov "hat-trick".

Točku na i stavio je Neymar u 82. minuti. Barcelona je s ova tri boda preuzela vrh Primere i sad ima bod više od Atletico Madrida koji ovo kolo igra u nedjelju kod Celte.

Primera:

  • Barcelona - Granada 4-0 (Messi 8, 14, 58, Neymar 83)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića