To je to što me zanima!

Meštrović više nije predsjednik Osijeka! Tražio da ga razriješe...

Iz Gradskog vrta stižu vijesti o promjeni u vodstvu kluba. Ivan Meštrović na vlastiti je zahtjev zamijenjen na mjestu predsjednika kluba, ali će se kao predsjednik Udruge škole nogometa posvetiti završetku Pampasa
Vidi originalni članak

Špekuliralo se o mogućim promjenama u vrhu osječkog kluba zbog mogućeg sukoba, no na to su se u Gradskom vrtu samo nasmijali. Do promjena je ipak došlo, ali na vlastiti zahtjev sad već bivšeg predsjednika kluba Ivana Meštrovića uz odobravanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa.

Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, koji je duži niz godina suradnik i prijatelj Meštrovića i vlasnika kluba. Sve ostalo ostaje nepromijenjeno, a cilj također ostaje isti - što bolji rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Gradi se Pampas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, portal portal Republika.eu izvijestio je o čudnim događajima oko kluba, a mi smo dobili odgovor direktora Igora Galića

DIREKTOR OSIJEKA: 'Bivši hajdukovci preuzimaju klub? To su pokušaji opstrukcije'

 U trenutku dok Osijek gradi vlastiti stadion, dok se bori za drugo mjesto koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka pojavljuju se ovakve stvari. Ovo su čiste opstrukcije, pokušaj nekih interesnih skupina da na nečastan način preuzmu klub u trenutcima dok mi gradimo i radimo sjajan posao s njim - rekao nam je Galić dan prije promjene na vrhu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bela-strela 23.06.2020.

    Vidi mu se na licu da voli dobru kapljicu. Ali tko sam ja da mu sudim! Covijek živi svoj život i oživio je klub koji voli jer ima mogućnost za to. Svaka čast majstore..

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 23.06.2020.

    mutna posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare