To je to što me zanima!

'Mi Francuzi smo najveći idioti! Svi igraju, a mi samo gledamo'

Ligue 1 je stala dok se Bundesliga već naveliko igra, jasne planove o nastavku sezone imaju i Španjolci i Talijani. A francusko Ministarstvo sporta tvrdi 'Možete trenirati kao prije pandemije, najnormalnije'!
Vidi originalni članak

Bundesligu gledamo već tri kola, Primera i Serie A nastavljaju u lipnju, iz Premiershipa najavljuju 'i mi ćemo nastaviti sezonu za 19 dana'. Samo francuska Ligue 1... Stoji. I Francuzi se pitaju jesu li ispali najveći korona-nogometni idioti na planeti.

POGLEDAJTE VIDEO: PSG, SLAVLJE NAVIJAČA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo to pitanje urla s naslovnice najtiražnijeg francuskog i jednog od najpoznatijih sportskih dnevnika uopće na svijetu, pariškog L'Equipea:

 

Francuzi su svoju sezonu proglasili gotovom, naslov je uručen godinama nedodirljivom PSG-u, ali... Nisu prošla ni dva tjedna kad je iz francuskog Ministarstva sporta objavljena odluka: 'Sportaši se mogu vratiti treninzima i raditi kao prije pandemije korona virusa'. Najnormalnije!

Financijski gubitak se procjenjuje na četvrt milijarde eura. (Pre)rani završetak sezone, bez love od TV prava i mnogi su klubovi u situaciji da jedva čekaju državnu pomoć.

INTER SRETAN Wanda dogovorila: Icardi ostaje u PSG-u... Za 60 milijuna eura

Navijači, cijela sportska javnost kipti od bijesa. Vlastita Vlada je hendikepirala i jedini francuski klub u Europi. U nastavak Lige prvaka PSG će uletjeti bez pravih prvenstvenih utakmica nakon što su u osmini finala izbacili Borussiju Dortmund.

Hoće li Francuzi, ako se nedajbože dogodi kakvo zlo u ligama koje su nastavile sezone, ispasti pametniji od svih ili ne, to ćemo tek vidjeti. Zasad je jedino jasno da se osjećaju kao - najveći nogometni idioti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sena2 29.05.2020.

    A bolje i da ne igrate nego da igrate trening igru bez navijaca,ko da je cijeli svijet umro kada gledas utakmicu bez publike!Ako misle furati viruse i na jesen bolje da ukinu sport zauvijek jer ovo nema smisla

  • trpaj_sirotinju 29.05.2020.

    konačno da i sami priznaju

  • Matija1611 29.05.2020.

    Poslije j...... nema kajanja🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare