To je to što me zanima!

'Mi smo Cibona, ne bježimo od rezultatskih obveza...'

Marin Rozić (27) daleko je najstariji igrač u novoj momčadi Cibone. Unatoč mladosti, trener Radulović najavljuje atraktivnu i uspješnu igru
Vidi originalni članak

Na prvoj Ciboninoj prozivci uoči nove sezone okupilo se 11 igrača. Osim kapetana Marina Rozića, samo su Goran Vrbanc i Jure Lalić stariji od 21 godinu. Još nedostaju reprezentativci Bogdanović, Stipčević i Pašalić, te Amerikanac koji tek treba potpisati.
- Čudno mi je jer dugo nisam bio na početku priprema, a još čudnije jer sam tu najstariji. A ne osjećam se tako starim - nasmijao se 27-godišnji Rozić.
- Ima mladih i potentnih igrača. Nadam se da će trener Radulović to dobro posložiti i da ćemo biti prava ekipa - dodao je kapetan, koji najveću snagu u odnosu na protekle sezone vidi o unutarnjoj liniji, u kojoj su Delaš, Radošević, Lalić, Zubčić i Pašalić.
- Nemamo pravog teškog centra, ali imamo pet mladih igrača koji su izuzetno pokretni i jako dobri trkači. To bi nam mogla biti dobra strana u novoj sezoni.
Osim devetorice igrača pod ugovorom, na probi su Sven Smajlagić i Mario Filipović, a novo ime je i Matteo Juričić, bivši junior Cibone koji je lani bio na posudbi u Dubravi. Američko pojačanje još se očekuje, a iako Zdravko Radulović nije htio potvrditi, riječ je o beku Quincyju Doubyju, najboljem strijelcu turske lige prošle sezone, koji iza sebe ima tri godine iskustva u NBA ligi.
- Ne razgovaramo samo s jednim igračem. Ne želim nikakvu odluku donijeti preko noći, već pogoditi kako se lani pogodilo s Jamontom Gordonom. Tada bi sve ovo što smo napravili s mladim igračima imalo puno više smisla - rekao je novi trener "vukova", koji je najavio da će forsirati igru s čvrstom obranom i puno trke, kakvu ljudi vole, a igra se na američkim koledžima. Želi razvijati mlade igrače, ali nikako zapustiti rezultat.
- Mi se zovemo Cibona i ne bježimo od rezultatskih obveza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20bucks 16.08.2010.

    Kako to da među ovim nesretnicima nema i sina od predsjednika Previšića? Ovo će bit najslabija i najgora cibona u povijesti kluba. Zahvale Miličeviću, Jelušiću i onom smradu Novoselu - ekipa za uništit sve što se da uništit ds bi njihove gubave guzice bile brisane hrpom pokradenih i namaknutih novaca preko leđa cibone. Sramota!

  • MaaQa 16.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • onaj 16.08.2010.

    Ok, ispričavam se, očigledno se mislio na trenutno okupljeno društvo. Ako je tako sve 5! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare