To je to što me zanima!

Michael Essien tuži bivšu jer tvrdi da mu je supruga!

Nogometaš Chelseaja morat će se javiti na sud u Gani kako bi zabranio bivšoj djevojci da se i dalje predstavlja kao njegova zakonita supruga
Vidi originalni članak

Prevario me najmanje 50 puta. Nekoliko puta sam ga primila natrag nakon što je plakao i molio me da opet budemo zajedno. Znao je čak i dovoditi svoju mamu da me nagovara da mu oprostim, ispričala je prošle godine Veralie Dela Ackumey, studentica prava koja je tri godine bila u vezi s Michaelom Essienom.
- Možda je uspješan nogometaš, ali kao osoba je totalna nula - dodala je Dela. U lipnju prošle godine definitivno su se rastali, no manje od godinu dana poslije ponovno će se sresti. Dela se od njihova rastanka predstavlja kao gospođa Essien. A nogometaš je u tome želi spriječiti sudskom tužbom.
- Dok smo bili zajedno, održali smo tradicionalni obred vjenčanja - tvrdi Dela Ackumey. Djevojka kaže da ima i videosnimke cijele ceremonije, na tome i temelji svoju argumentaciju. No Essien ne odustaje od svoje strane priče, tvrdi da taj obred nije važeći  jer nije riječ o običaju kojeg se pridržava pleme njegove "wannabe supruge".
Na sudu u Accri, glavnom gradu Gane, naći će se uskoro. U Chelseaju su zabrinuti zbog Essienove izričite želje da osobno bude na ročištu. Poklopi li se termin s ljetnom stankom nogometaša, problema neće biti. No sudac ga može pozvati na sud i usred sezone... Essien želi biti siguran da se njegova bivša djevojka više neće predstavljati njegovom suprugom i zbog nove žene u njegovu životu, koja nije ni najmanje sretna zbog cijele situacije. Za to vrijeme mnogi u cijeloj priči vide želju Dele Ackumey da ishodi razvod i dobije dio od gomile novca koja je na Essienovu računu.

PROSIO JE S RAKIJOM I NOVCEM
Essien se pojavio pred kućom Delinim roditelja s nekoliko boca tradicionalne ganske rakije i nešto ganskog novca. Kada je to predao njenim roditeljima, dobio je dozvolu da posluša njihove savjete za budući bračni život. Taj je čin ključan u tradicionalnim obredima u Gani, taj je čin Essiena uvalio u probleme...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Captain Obvious 15.05.2009.

    hehe ide essien prosit ženu rakijom! Pravi Cassanova nema šta!

  • brener 15.05.2009.

    poznata priča samo različiti običaji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare