To je to što me zanima!

Migliore: Igram LP, ali ako me San Lorenzo želi, vratit ću se

Ako me San Lorenzo pozove, vratit ću se besplatno usprkos tome što igram Ligu prvaka. Nedostaje mi taj klub, suigrači, a pogotovo navijači, rekao je Pablo Migliore
Vidi originalni članak

Rečenice koje je rekao Pablo Migliore u telefonskom gostovanju na Fox Sportsu, sigurno se neće svidjeti Dinamovim čelnicima. Argentinski golman odigrao je tek tri utakmice za 'modre', a već bi se vratio u domovinu.

- Ako me San Lorenzo pozove, vratit ću se besplatno usprkos tome što igram Ligu prvaka. Nedostaje mi taj klub, suigrači, a pogotovo navijači - rekao je Migliore pa dodao:

- Volio bih da me nisu tjerali da odem, trebao se gledati samo sportski aspekt cijele priče, a ja ih na terenu nikad nisam iznevjerio.

Tamo je bio idol navijača, ali sve se promijenilo preko noći kada je završio u zatvoru zbog sumnje u prešućivanje informacija vezanih za ubojstvo.

- Od zatvorenika sam došao do toga da igram Ligu prvaka u par mjeseci, dosta toga se promijenilo. No, počeo sam nakon zatvora sve gledati drukčije.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Hary_1 18.07.2013.

    To je samo izljev emocija prema domovini, a ovdi je car, pa nije lud da se vrati. s druge strane dinamo nije dugo ima ovakvog golmana, naravno ukoliko se izuzme Kelava, ha ha ha ha.

  • bazhrv 18.07.2013.

    Molim sve tovare da HITNO isključe internet i donesu svaki kanister goriva jer za 8 dana putuje klub u Makedoniju.Uz to ponijeti nešto sitnog za cestarinu i sendviće(male bez majoneze). HŽV-UPRAVA

  • davidmilak 18.07.2013.

    Pa nije ni čudo u argentini puni stadioni žestoka atmosfera prava nogometna,dok je ovdje kazališna publika i kazu sretni kad dođe 7000ljudi,osim toga izgleda da bas voli taj klub,i on je tip covjeka vrele krvi mislim da bi mu puno više odgovarala splitska publika i atmosfera jer ima vise slicnosti sa argentiskom.Ja mislim da je on ljudina u svakom pogledu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare