To je to što me zanima!

Migliore: Želim u ring s Mirkom Filipovićem, strašan je borac...

Novi Dinamov golman, Pablo Migliore, osam godina rekreativno trenira kick boxing. Mirko mu je jedan od najdražih boraca. Kaže da bi se htio okušati s njim u ringu...
Vidi originalni članak

Obožavam gledati Mirka Filipovića. Želio bih se jednog dana s njim okušati u ringu, smije se novi Dinamov golman Pablo Migliore.

Argentinac, koji s tetovažama “od glave do pete” izgleda poprilično opasno, već na prvom treningu sve je oduševio vedrinom i zaraznim osmijehom. U Argentini je slobodno vrijeme provodio gledajući borilačke sportove, a posebno ga je oduševio...

- Mirko Filipović je strašan borac. Jako ga volim gledati, jedan mi je od najdražih. Ima ‘ono nešto’, veliko srce i puno hrabrosti - kaže Migliore.

Već osam godina rekreativno trenira kick boxing, a snimke njegovih treninga i sparinga moguće je i pronaći na internetu. Miglioreu je sigurno “pomoglo” i odrastanje u opasnim četvrtima rodnog mu Buenos Airesa.

- Oduševljen sam Zagrebom. Nevjerojatno je koliko je grad miran i ugodan za život, puno je mirniji od mog Buenos Airesa - kaže Migliore.

Mirko Filipović i dalje razmišlja o tome hoće li nastaviti karijeru, a u međuvremenu možda i prihvati prijedlog “izazivača” Migliorea. Ali neka to bude nakon što Dinamo izbori Ligu prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • torpedo 7 12.06.2013.

    djeco ,djeco i vi svasta komentirate

  • torcida stobrec 12.06.2013.

    Ovaj Migliore je zvijer

  • MatijaSever 12.06.2013.

    hahahahahah...sto si je jadnik umislio. On ne bi smio niti ime od Mirka izgovoriti, a kamoli pricati takve svinjarije. On misli da je on toga vrijedan. Jadan juznoamerikanac. Ukoliko se to dogodi, to mu bude zadnja zelja koja ce mu biti ispunjena u zivotu. Ja se ne mogu prestati smijati nakon sto sam procitao ovu izjavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare