To je to što me zanima!

Mihajlović: Dok sam ja izbornik stranci neće igrati za Srbiju...

U obzir dolaze samo igrači rođeni u našoj zemlji ili oni čiji su roditelji iz Srbije, rekao je izbornik. Kamerunski napadač Vojvodine Oumaru želi igrati za 'orlove'
Vidi originalni članak

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović već je prije podigao mnogo prašine zbog zahtjeva da svi njegovi igrači moraju pjevati srpsku himnu žele li igrati, no u ponedjeljak je opet privukao pažnju na sebe u razgovoru za Blic.

Naime, u Srbiji se aktualizirala priča oko kamerunskog napadača Vojvodine Aboubakara Oumaroua, koji je izrazio želju da postane reprezentativac 'orlova', no Mihajlović je jasno izrekao svoj stav o stranim igračima.

- Drago mi je što Oumarou hoće igrati za reprezentaciju i pjevati himnu, za razliku od nekih naših igrača. Hvala mu na tome, ali dok sam ja izbornik ni jedan stranac neće igrati za Srbiju. U obzir dolaze samo igrači rođeni u našoj zemlji ili oni čiji su roditelji iz Srbije. Moj nasljednik će možda zvati Oumaroua i Clea, ali ja neću - odrješito je rekao srpski izbornik u razgovoru za Blic.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • CTEBAH 23.04.2013.

    Tako i treba

  • kukurikuu 23.04.2013.

    Onda ni ti nebi trebao bit izbornik reprezentacije jer si rodjen u Hrvatskoj.

  • seboreja 23.04.2013.

    Teško iskompleksirana osoba. Prije mjesec dana je izjavio da nikada ne bi trenirao neki hrvatski klub. A radi krvavo na normalizaciji odnosa. Taj je premazan sa sto arkanovih melema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare