To je to što me zanima!

Miho Bobić dao ostavku, novi trener Juga je Vjeko Kobeščak

Nakon ostavke Mihe Bobića Jug je hitno reagirao i na klupu velikana iz Dubrovnika doveo izbornika juniorske reprezentacije Hrvatske, Vjekoslava Kobeščaka
Vidi originalni članak

Vjekoslav Kobeščak novi je trener vaterpolista Juga. Nakon ostavke Mihe Bobića Jug je morao ekspresno reagirati i na klupu je doveo sada već bivšeg trenera Mladosti.

- Prihvatio sam veliki izazov i preuzeo klupu Juga. To smatram velikim iskorakom u svojoj karijeri, a o planovima i ciljevima bih govorio više kada i formalno preuzmem momčad - rekao je novi trener Juga.

Preuzeo ju je od svog pomoćnika u juniorskoj reprezentaciji s kojim ima vrlo dobar odnos.

- Svom prijatelju Vjeki od srca želim puno uspjeha u Jugu - rekao je Bobić na odlasku.

Prva utakmica Kobeščaka bit će u srijedu u Ligi prvaka protiv Primorja u Gružu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • prognozer 04.03.2015.

    Dovodi se Kobescak pored Emila Nikolica, najtrofejnijeg trenera Juga, kojem ne treba placat ni smjestaj ni hranu u Dubrovniku...a iza sebe ima vrhunske rezultate!!!

  • El Tractor 03.03.2015.

    Ajmo Jug, trgnite se, jer zaslužujete opet dobre igre!

  • Hrvat_DU 02.03.2015.

    Dobra vijest. S Bobićem na čelu Jug je jedva pobijedio Mladost bez petorice udarnih igrača, a nedavno je u Gružu jedva izvučen remi s kragujevačkim Radničkim. Bilo je 7:3 za Radnički, a završilo 7:7. Jug je izjednačio iz peterca 12 sekundi prije kraja kojeg je izveo Bošković. Prvi put je publika u Gružu glasno zviždala nakon kraja utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare